reageer als eerstdi 15 mei 2018

Auto Indumij Dacia trotse sponsor van de 41ste Verkerkloop!

41ste Editie Verkerkloop op 16 mei
De Verkerkloop is niet alleen één van de bekendste sportevenementen in de regio Zwijndrecht, maar tegelijkertijd ook één van de oudste. Bij het 50-jarig bestaan van de Verkerk Groep in 1973 wilde de toenmalige directeur, A.G. Visser, een aantal leuke activiteiten opzetten in het kader van het jubileum en zo werd al snel het idee geboren om een prestatieloop te organiseren voor de medewerkers en lopers uit Zwijndrecht en omgeving met start en finish bij het gebouw van Verkerk aan de Molenvliet.
Eerste Verkerkloop
De eerste Verkerkloop was een feit en werd gehouden op de zaterdag voor Pasen in 1973. De belangstelling voor deze eerste Verkerkloop was, met ruim 350 deelnemers, buitengewoon groot en zo werd de basis gelegd voor een sportieve traditie die tot op de dag van vandaag wordt voortgezet.
Auto Indumij Dacia en Verkerk, een sportieve combinatie
En zo wordt op 16 mei alweer de 41ste editie van de Verkerkloop georganiseerd waar Auto Indumij Dacia als sponsor ook dit jaar weer graag haar medewerking aan verleend. De keuze voor de samenwerking met Auto Indumij Dacia was voor het team van Verkerk snel gemaakt. Zo kan de organisatie tijdens de Verkerkloop gebruik maken van de nieuwste Dacia modellen zoals de nieuwe Dacia Duster en zullen tijdens de Verkerkloop bij de start de nieuwste Dacia modellen worden gepresenteerd.
Scholen en bedrijvenloop
Op de website van de Verkerkloop vind je alle info over dit bijzondere sportevenement . Dit jaar worden meer dan 3500 lopers verwacht. Daarnaast is er ook weer een scholenloop. Hier kunnen kinderen vanaf 6 jaar van de basisscholen in Zwijndrecht en Heerjansdam aan meedoen! De meisjes en jongens lopen in dit scholenkampioenschap apart en in verschillende leeftijdscategorieën afstanden van 600 tot maar liefst 1200 meter. Vanuit het bedrijfsleven is ook dit jaar veel belangstelling om met een team deel te nemen aan de Bedrijvenloop. Een team bestaat uit 4 personen met een extra plek voor een 5de loper. De eindtijden van de eerste 4 gefinishte lopers worden opgeteld. De totale tijd geldt als eindtijd voor het complete team. Ook Auto Indumij neemt dit jaar met een aantal collega’s deel aan de bedrijvenloop.

Voor meer informatie: kijk op www.dacia-indumij.nl

Reacties zijn gesloten.