reageer als eerstwo 17 apr 2019

Auto Indumij ook in 2019 trotse sponsor van de Verkerkloop!

Ook dit jaar is Auto Indumij de trotse sponsor van de Verkerkloop die op 15 mei wordt georganiseerd. Ditmaal voor de 42ste keer. Eén van de grootste evenementen in Zwijndrecht. Dit jaar komen bijna 3500 lopers hun geluk beproeven om te proberen een zo snel mogelijke tijd neer te zetten. Het deelnemersveld varieert van scholen tot aan bedrijven en van kinderen tot aan volwassenen. Voor kinderen zijn er afstanden tot 1200 meter mogelijk. Bij de prestatieloop kan worden gekozen uit 5 kilometer of 10 kilometer.

Auto Indumij team
De bedrijvenloop, waar Auto Indumij ook dit jaar weer met een team is vertegenwoordigd, wordt standaard de 5 kilometer gelopen maar je kunt ook hier voor de 10 kilometer kiezen. Op de website van de Verkerkloop vind je alle info over dit unieke sportevenement en kun je op de speciale fotopagina al de sfeer proeven. En mocht je sportieve aspiraties hebben? Op de website van de Verkerkloop vind je alle info over de prestatieloop waarvoor je je online kunt aanmelden.

Teamspirit
Auto Indumij neemt ook dit jaar weer met een team deel aan de bedrijvenloop. Indumijer Ruud Heestermans van de afdeling marketing, staat in de startblokken om met vier collega’s uit verschillende vestigingen de 5 kilometer van de Verkerkloop te gaan lopen. ‘’Ik vind het superleuk om zo’n fantastisch evenement mee te maken en daarmee het goede doel te kunnen ondersteunen. Het is een mooie ronde om te lopen en we gaan met elkaar als team vast en zeker een goede tijd neerzetten. Afgezien van de sportieve prestaties is zo’n evenement ook een leuke gelegenheid om collega’s van andere Auto Indumij vestigingen beter te leren kennen.”

Maatschappelijk belang
Ieder jaar kiest het team van Verkerk een regionaal goed doel uit wat op extra steun mag rekenen. Voor de Verkerkloop 2019 gaan we ons inzetten voor de stichting Support Casper. Iedere dag sterven er acht mensen aan alvleesklierkanker in Nederland. Vaak binnen een jaar. Wij willen daar verandering in brengen door onderzoek te steunen naar nieuwe behandelmethoden. De offciële benaming van het onderzoek dat we met deze campagne willen financieren is: oncolytische viro-immuno therapie (OVIT). Samen met Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel gaan we ons inzetten voor dit doel! Kijk voor meer informatie over dit geweldige initiatief op supportcasper.nl.

Voor meer info over de Verkerkloop, kijk op www.verkerkloop.nl.

Reacties zijn gesloten.