reageer als eerstvr 19 apr 2019

Auto Indussan Tweede Paasdag geopend van 11.00 tot 16.00 uur!

DORDRECHT – Het is bijna Pasen. Auto Indussan opent op Tweede Paasdag haar deuren om iedereen te kunnen laten profiteren van het vele voordeel dat er op de diverse Nissan-modellen te verkrijgen is!

Micra Private Lease topdeal vanaf 279 euro per maand

Kies je voor het populaire private lease? Tijdelijk kun je al vanaf 279 euro per maand wegrijden in een gloednieuwe Nissan Micra. Liever de luxe van een compleet navigatiesysteem, lichtmetalen velgen en climate control? Kies kan voor de Micra N-Connecta al vanaf 309 euro per maand. Vraag jouw offerte aan op www.indussan.nl

Nieuwe Nissan Qashqai met tot wel 5.000 euro voordeel

Door onze goede relatie met Nissan Nederland, hebben we een aantal Nissan Qashqai’s in luxe N-Connecta uitvoering zeer scherp kunnen inkopen. Het voordeel berekenen we direct door aan de klant, waardoor een gloednieuwe Qashqai al leverbaar is vanaf 28.140 euro. Dat is inclusief sportieve lichtmetalen velgen, climate control en een uitgebreid navigatiesysteem. Bekijk deze Qashqai actie alvast online op https://www.indussan.nl/nissan-qashqai.shtml

Tweede Paasdag GEOPEND!

Tweede Paasdag is de showroom van Auto Indussan van 11.00 tot 16.00 uur geopend. In een ontspannen sfeer kun je kennismaken met alle nieuwe Nissan-modellen, proefrijden met het model van jouw keuze en je laten verrassen door de scherpe offerte die onze verkoopadviseurs voor je maken.

Hoge inruilwaarde

Ruil je een auto in? Door de grote vraag naar goed onderhouden, jong gebruikte auto’s zijn we altijd op zoek naar aanvulling van ons aanbod. Dit vertaalt zich in een hoge inruilwaarde. Profiteer hiervan tot en met Tweede Paasdag! Zien we je Tweede Paasdag bij Auto Indussan?

 

Reacties zijn gesloten.