reageer als eerstwo 20 dec 2017

Bedrukte bidons zijn bruikbare en effectieve relatiegeschenken

Het is weer de laatste maand van het jaar. In deze tijd van het jaar bedanken veel bedrijven hun klanten en samenwerkingspartners met een relatiegeschenk. Een relatiegeschenk geven we niet zonder reden. Nee, ze hebben altijd een doel. Indien u ondernemer bent, wat zou u dan willen geven als eindejaarsgeschenk aan uw klanten? Heeft u er al aan gedacht om te kiezen voor een geschenk dat altijd handig is? Een artikel wat bruikbaar en tegelijkertijd ook duurzaam is. Bedruktebidonskopen.nl heeft het antwoord voor u en dat is: een bedrukte bidon of een drinkfles. Bedrukte relatiegeschenken hebben het doel om naamsbekendheid te genereren. Uw naam op een geschenk zorgt ervoor dat de bedrijfsnaam langer wordt herinnerd.

Handig voor bij het sporten en onderweg
Waarom zijn bidons zo bruikbaar? Je neemt ze namelijk gemakkelijk mee naar het werk en de sportschool. Het is ook handig om een bidon bij je te hebben wanneer je onderweg bent.
Met een bedrukte bidon maken uw relaties of werknemers promotie voor u in de sportschool, op school, op het werk of waar dan ook. De bidons uit ons assortiment zijn zorgvuldig geselecteerd. Ze zijn duurzaam en vrij van BPA. Reinig een bidon dan ook gerust regelmatig, want daar zijn ze tegen bestand. Een groot voordeel ten opzichte van plastic petflessen is dat sportbidons en overige drinkflessen veel langer meegaan.

Breed assortiment
Met een bedrukte bidon maakt u ongetwijfeld een goede indruk bij uw relaties. In onze webshop ziet u oneindig veel soorten bidons. Wij hebben bidons voor het sporten, allerlei soorten drinkflessen, heupflessen en thermosbekers. Bijna elk product is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook voor flessen met bijzondere sluitingen en doppen bent u bij ons aan het juiste adres. Of wat dacht u van een opvouwbare drinkfles, een fles met fruitinfuser of een geïsoleerde reisbeker? Bij elke fles staat de juiste drukmethode al vermeld. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Wij weten welke druktechniek voor de mooiste resultaten zal zorgen. Er is op elke fles voldoende ruimte voor het bedrukken.

Een unieke logo tool

Als geen ander snappen we dat u graag een voorbeeld wilt zien van het product. Dat kan met onze unieke logo tool. Met deze tool is het mogelijk om direct online een proefdruk te bekijken. U hoeft dan niet meer te wachten op een proefdruk per mail. In de logo tool ziet u de plek waar het logo gedrukt zal worden. Het is ook mogelijk om uw logo op een andere plaats te laten drukken. Hier krijgt u dan ook een proefdruk van. Uiteraard kunt u alle artikelen uit ons assortiment ook onbedrukt bestellen. Een bestelling doorgeven kan overal, waar u ook bent. De tool werkt namelijk via computer, tablet en smartphone. Binnen enkele werkdagen zullen de bedrukte bidons bij uw bedrijf in Dordrecht, zodat het uitdelen kan beginnen!

Duurzaam relatiegeschenk

Onze bidons en drinkflessen zijn duurzaam. Steeds vaker kiezen bedrijven voor duurzame relatiegeschenken. Deze worden ook gewaardeerd. U kiest voor een product dat op milieuvriendelijke wijze is geproduceerd of een lange levensduur heeft. Mensen waarderen dat, want uw bedrijf laat zien dat het maatschappelijk betrokken en verantwoord bezig is. Omdat een bidon lang meegaat heeft u automatisch een langdurig bereik met uw logo, tekst of slogan. Dat is een fijne gedachte toch?

Reacties zijn gesloten.