reageer als eerstvr 16 jun 2017

Crossover Festival van start bij Auto Indumij!

Kom tot en met 24 juni langs en profiteer van spectaculair Crossover Festival voordeel!

DORDRECHT – Renault dealer Auto Indumij staat van 15 t/m 24 juni in het teken van het Crossover Festival. De crossover modellen van Renault, de nieuwe Captur, Kadjar en de jongste telg, Koleos staan tijdens het Crossover Festival uitgebreid in de belangstelling.

Festival bij Auto Indumij
“Het thema sluit ontzettend mooi aan bij de periode, vertelt Roger Dellemijn, marketing manager van de Indumij Groep. Overal om je heen hoor en zie je festivals. Wij hebben ons eigen feestje bij Auto Indumij. En dat vieren we graag samen met jou!”

Gratis automaat op Captur en Kadjar
Kom tot en met 24 juni naar één van de Auto Indumij showrooms en profiteer van het Crossover Festival voordeel. Zo is de geheel vernieuwde Renault Captur tijdelijk verkrijgbaar met gratis automaat. Ook de Renault Kadjar kan gratis worden geleverd met zo’n comfortabele transmissie. Tevens is het bezoek aan de showroom een mooie gelegenheid om kennis te maken met de geheel nieuwe crossover van Renault, de Koleos. Auto Indumij heeft de exclusieve beschikking over twee Koleos modellen; één in de Renault Store in Dordrecht en één in de Renault Store in Oosterhout.

Introductie nieuwe Renault Koleos
Renault heeft wereldwijd een groot succes met de Captur en Kadjar. Een logische uitbereiding op het crossover gamma is de Renault Koleos. Leverbaar met zeven zitplaatsen en fourwheeldrive. Ook een verfijnde X-tronic automaat staat in de prijslijst. De nieuwe Koleos is tijdens het Crossover Festival al leverbaar vanaf 40.290 euro rijklaar. Dit is inclusief 2.500 euro Crossover Festival voordeel. Meer weten? Kijk dan alvast op www.renault-indumij.nl/modellen/personenautos/nieuwe-renault-koleos

Meer weten over het Crossover Festival? Kijk dan op www.renault-indumij.nl/acties/crossover-festival

Reacties zijn gesloten.