reageer als eerstdo 14 jun 2018

Flink voordeel bij Qashqai-specialist Auto Indussan

DORDRECHT – Auto Indussan, de Nissan dealer voor Dordrecht en omgeving heeft een wel heel speciale actie. Koop nu een nieuwe Nissan Qashqai en profiteer van tot wel 3.400 euro korting of een gratis automaat!

Helemaal bij de tijd

De Nissan Qashqai heeft het crossover segment als het ware uitgevonden. Al sinds 2006 is de Qashqai de marktleider bij de compacte SUV’s. Nissan luistert goed naar haar klanten. De huidige Qashqai is in 2017 geheel onder de loep genomen en op belangrijke punten verbeterd. Zo is deze voorzien van de nieuwste technologieën en veiligheidsvoorzieningen. Daarnaast is de afwerking naar een nog hoger plan getild zodat de Qashqai weer helemaal bij de tijd is.

Auto Indussan, de Qashqai-specialist

Nissan-dealer Auto Indussan is vanaf de introductie in de verre omgeving bekend als de Qashqai-specialist. Jan van Rooij, vast gezicht binnen Indussan heeft zich gespecialiseerd in de bestseller van Nissan. Maar ook Richard Diepstraten (waarnemend tijdens Jan’s vakantie) kent het model inmiddels door en door. Kom eens langs op de Mijlweg, zodat wij u alle details van de nieuwe Nissan Qashqai kunnen laten zien!

Hoge korting bij Auto Indussan op voorraad

Door zijn populariteit is de Qashqai beperkt leverbaar Echter niet bij Auto Indussan. Wij hebben ervoor gekozen om een ruime voorraad Qashqai in te kopen, zodat we snel kunnen leveren, vertelt Jan.  Deze modellen, in diverse kleuren en uitvoeringen leverbaar, kunnen binnen een aantal dagen rijden. Op de luxe N-connecta uitvoering, met onder andere climate control en een uitgebreid navigatiesysteem, krijg je nu tot wel 3.400 euro korting bij Auto Indussan. Liever een automaat? Kies dan voor de gratis automaat actie op door ons geselecteerde voorraadmodellen.

Hoge inruilprijzen

Uiteraard ruilen wij ook graag in. We zijn altijd op zoek naar goed onderhouden, jonge occasions. Kom dus naar de showroom aan de Mijlweg en laat uw huidige auto door ons taxeren. Het bij te betalen bedrag zal u aangenaam in de oren klinken…

Graag tot ziens bij Auto Indussan in Dordrecht!

 

 

Reacties zijn gesloten.