reageer als eerstdi 16 jul 2019

Gezellig en sfeervol: een vuurtafel voor buiten

Ben je op zoek naar een sfeervolle vuurhaard voor onder de overkapping of veranda? Dan zijn vuurtafels wat je zoekt. Vuurtafels bezorgen je het ultieme happy cocooning-gevoel: gezellig met elkaar rondom een kampvuurtje zitten in de tuin. Het vuur voegt extra sfeer toe aan zonder overlast van rook en vonken. Want je hoeft niet zoals bij een houthaard, houtblokken op het vuur te gooien. Vuurtafels zijn leverbaar in allerlei modellen, verschillende materialen en kleuren. Welke vuurtafel zet jij op je terras?

Wat zijn vuurtafels?
Een vuurtafel, ook wel tafelgashaard of tafelhaard genoemd, is zoals de naam al zegt een terrasverwarmer en tafel ineen. De ingebouwde gashaard zorgt voor een realistisch vuur. De gasfles zit verborgen in de tafel en is eenvoudig te plaatsen onder de gasbrander. Zo is de fles uit het zicht en geniet jij van een veilig haardvuur. Het vuur gaat aan dankzij een elektrische ontsteking. Slechts met één druk op de knop schakel je het vuur aan en uit. De hoogte van de vlam is instelbaar. Makkelijker en veiliger kan niet. Het haardvuur wordt afgeschermd met een glazen ombouw. Hieromheen is plek voor je hapje en een drankje.

Verleng de zomer
Met een overkapping in de tuin kun je altijd droog buiten zitten. Maar met een tafelhaard in het midden is het mogelijk om aangenaam buiten te zitten wanneer je maar wilt. Happy cocooning doe je gewoon in je eigen tuin rondom een tafelgashaard. Samen met je partner, vrienden of familie beleef je gezellige, sfeervolle en warme avonden in de zomer maar ook buite dit seizoen. Je zet het gas aan en je hebt direct sfeer en warmte. Van een tafelgashaard heb je beslist lang plezier. Ze zijn UV-bestendig en gemaakt van hoogwaardig staal of aluminium.

Een topper uit ons assortiment: de Forno tafelgashaard
De Forno vuurtafel valt op door zijn tijdloze design. Je kunt kiezen uit twee materialen – Cortenstaal of aluminium – en drie maten. Als je kiest voor een aluminium vuurtafel kun je kiezen uit de kleuren wit of zwart-grijs. Maar ook is de tafelhaard in bijna iedere RAL-kleur leverbaar. De vuurtafel is eenvoudig te installeren en daarna heb je er geen onderhoud meer aan. Zet hem op een mooie prominente plek en het sfeervol genieten kan beginnen. Of kies voor een tafelhaard met lavastenen of keramische houtblokken

Maak zelf een vuurtafel met een inbouwbrander
Creëer zelf sfeer in je tuin en tover je huidige tafel om tot een vuurtafel. Dit kan met onze RVS-inbouwbrander. Zaag een gat in je tafel en laat de inbouwbrander erin zakken. De juiste afmetingen staan in de meegeleverde omschrijving. Je beschermt de vuurtafel tegen vocht en vuil. met de bijgeleverde afdekplaat. Zo gaat de brander nog langer mee en geniet je jaren van je zelfgemaakte vuurtafel.

Shoppen met voordeel
Is een vuurtafel jouw buitenhaard voor het beleven van een happy cocooning-ervaring? Neem dan eens een kijkje bij Kachelsenhaardenwinkel. Winkelen doe je hier heel voordelig! Vanaf €175 wordt je vuurtafel gratis bij je thuisbezorgd in Dordrecht. Voor meer informatie en advies over onze kachels en haarden kun je online en in onze showroom terecht. Wij leveren door heel Europa.

Reacties zijn gesloten.