reageer als eerstma 4 mrt 2019

Houthandelonline heeft het fraaiste tuinhout

Met het voorjaar in het verschiet, is het weer tijd werk te maken van uw tuin. Voor welke toepassing zoekt u tuinhout? Wilt u uw schuur bekleden met nieuwe planken? Een prachtige oplossing is Zweeds rabat. Maakt u een vlonder of steiger? Dan zijn vlonderplanken van hoogwaardig hardhout onmisbaar. Maakt u een schutting? Gebruik hiervoor gaasschermen die u versiert met klimplanten, of samenstelt uit bamboe- of wilgentakken. Wat u ook wilt, wij horen graag waar u mee bezig bent en adviseren hierover vanuit onze jarenlange ervaring en expertise. Bestel uw tuinhout in de webwinkel of neem contact met ons op.

Alle soorten tuinhout

Het lijkt haast onmogelijk, maar het assortiment van HouthandelOnline bestaat uit bijna alle soorten tuinhout. Zo vindt u hier altijd de houtsoorten die u nodig heeft. Deze zijn direct leverbaar uit voorraad. De planken zijn al dan niet geïmpregneerd en in uiteenlopende uitvoeringen te bestellen. Denk hierbij aan geschaafde blokhutprofielen, hardhouten regels, potdekselplanken, afdeklatten, schaaldelen, palen en nog veel meer.

Populair met reden: Douglas

Een bijzondere houtsoort is Douglas. U ziet deze houtsoort vaak in de meest exclusieve tuinontwerpen. Het gebruik van Douglashout is dan ook meer dan slechts een trend: tuinontwerpers gebruiken Douglashout om hun praktische en esthetische voordelen. In de eerste plaats is Douglas een duurzame houtsoort en zeer geschikt voor buitengebruik. In de tweede plaats verkleurt dit hout op schitterende wijze, door de jaren verandert de kleur van geelrood en geelbruin naar diepgrijs. Hierdoor is Douglashout ideaal voor de verfraaiing van tuinen, bijvoorbeeld in de vorm van een tuinhek, veranda, schuur of terrasafscheiding. Bekijk deze en vele andere producten van Douglashout in het assortiment.

Toebehoren voor uw tuinhout
Bij het klussen komt natuurlijk meer kijken dan alleen tuinhout. Zo heeft u wellicht ook balken, weidepalen of bielzen nodig. Of zoekt u hiernaast naar kant-en-klare producten zoals hekken, poorten, deuren, schapenhekken of natuurlijke schuttingen. En hoe dan ook heeft u diverse toebehoren nodig zoals montagematerialen, impregneermiddelen, schroeven, deurbeslag, stalen frames, gaasschermen, verf of olie. Al deze en andere toebehoren vindt en bestelt u gemakkelijk bij het voordelige Houthandelonline.

Reacties zijn gesloten.