reageer als eerstdi 21 nov 2017

Kia Rio de perfecte keuze voor Maarten Slob

DORDRECHT– De nieuwe Kia Rio staat sinds afgelopen zomer in de showroom bij Indumij Automotive in Dordrecht. Maarten Slob uit Puttershoek was één van de eersten die zijn nieuwe Kia Rio afgeleverd kreeg door verkoopadviseur Edgar Kop.

Persoonlijk advies

Maarten: “Indumij Automotive ligt op de route naar mijn werk. Ik kom er iedere dag langs. Toen ik aan het oriënteren was voor een nieuwe auto viel de nieuwe Kia Rio mij direct op. Een sportief model, luxe uitgerust en voorzien van een sterke turbomotor. In de showroom van Indumij Automotive werd ik hartelijk ontvangen door Edgar Kop, die mijn wensen zeer serieus nam. Onder het genot van een kop koffie stelde we mijn ideale Rio samen. Edgar stelde voor om er nog een mooi setje lichtmetalen velgen bij te zoeken, iets wat ik zeer op prijs stel omdat ik zelf werkzaam ben ik de toeleveranciersbranche van autobanden.”

Besparing

“Korte tijd later werd onze Rio afgeleverd door Edgar. Direct maakte we enkele ritten naar Limburg waar we veel familie en vrienden wonen. Vooral op zo’n lang stuk merk je het verschil met onze vorige auto. Voorheen haalde ik met 120 km/u op de cruise control net 1 op 10, de nieuwe Rio verbruikt bij dat soort snelheden slechts 1 op 20! Daarbij is de turbomotor erg krachtig en het navigatiesysteem super accuraat. Eigenlijk kunnen we wel stellen dat we veel meer uitgerust op onze bestemming aankomen dan voorheen. Het is bijna ongelofelijk hoe snel de automotive industrie de modellen doorontwikkeld heeft. Het comfort, de ruimte en het rijgedrag doen niet onder voor mijn vorige auto, die vele duizenden euro’s duurder was in nieuwprijs.”

Prive lease

We leasen deze Rio en het is fijn om te weten dat je behoorlijk flexibel bent in het aantal kilometers dat je per jaar rijdt. Ga je bijvoorbeeld over je kilometerbundel heen? Dan kun je eenvoudig kiezen: of je betaalt eenmalig bij, of je laat het kilometrage bijstellen zodat je wat meer achter de hand hebt voor de volgende keer.”

Service met een hoofdletter S

“Wij zijn allebei verliefd op Spanje. Het liefst komen we er drie keer per jaar. Niet met de auto, dat vinden we te lang rijden. De laatste vakantie leverde een kleine teleurstelling op. Na terugkomst bleek er iemand een kras op de nieuwe Rio gereden te hebben. De dader was uiteraard niet bekend…..

Enigszins teleurgesteld heb ik gebeld met Edgar, die mij aanraadde om even langs te komen. De kras wordt begin december vakkundig hersteld en tijdens de werkzaamheden krijg ik een auto mee. Dat vind ik nou fijn, dat er ook na de aankoop nog met je meegedacht wordt en service met een hoofdletter S geschreven wordt.”

Fotobijschift: Maarten Slob, een tevreden Kia Rio rijder. Edgar Kop (Indumij Automotive) overhandigt hem de sleutels.

Reacties zijn gesloten.