reageer als eerstvr 14 apr 2017

Kom op 2e Paasdag naar Auto Indussan en profiteer!

DORDRECHT – Bij Nissan dealer Auto Indussan is verkoopadviseur Jan van Rooij de showroom helemaal gereed aan het maken voor Tweede Paasdag. De Nieuwe Nissan Micra staat in het middelpunt van de belangstelling.

De jongste telg binnen de Nissan familie, de nieuwe Micra, wordt door de internationale autopers bejubeld om zijn rij-eigenschappen en kwaliteitsindruk. Het is een echte Nissan, met alle voordelen die daarbij horen. Voorzien van een moderne 0,9 liter turbomotor is de Nissan Micra zowel pittig als efficiënt met zijn brandstof. De nieuwe Micra is al leverbaar vanaf 14.190 euro rijklaar.

Qashqai-actie

Auto Indussan heeft een goede relatie met de importeur, Nissan Nederland. Zodoende hebben wij extra Nissan Qashqai’s ingekocht met tot wel 5.000 euro klantvoordeel.  Daarnaast geven we een extra hoge inruilprijs voor jouw huidige auto. Enige haast is geboden want de voorraad begint snel af te nemen. Kom dus snel langs bij Jan van Rooij!

Gratis waspas bij taxatie van jouw huidige auto

Een bezoekje aan de showroom is sowieso de moeite waard. Voor de eerste dertig bezoekers staat er een prachtig boeket paasbloemen klaar. Laat je de huidige auto taxeren door Jan? Dan krijg je een waspas van Bob Autowas helemaal gratis. Het enige wat je daarvoor moet doen is jouw gegevens achterlaten bij Jan, de waspas wordt thuisgestuurd. Kijk voor alle acties op www.indussan.nl

2e Paasdag geopend

Auto Indussan is Tweede Paasdag van 11.00 tot 16.00 uur geopend. Kom gezellig langs en profiteer van het voordeel!

 

Reacties zijn gesloten.