reageer als eerstdo 6 sep 2018

Kom langs tijdens Make the Move bij Auto Indussan en bespaar tot wel 4.400 euro!

DORDRECHT – Nissan-dealer Auto Indussan heeft weer iets leuks! Bespaar tot wel 4.400 euro bij aankoop van een Nissan uit voorraad!

Spectaculair Micra-aanbod

De nieuwe Nissan Micra is niet te vergelijken met zijn voorganger. Het sportieve design, gekoppeld aan de bekende Nissan rij-eigenschappen en luxe standaarduitrusting maken hem een gewilde auto in zijn segment. Door de goede relatie met onze importeur Nissan Nederland hebben wij de hand weten te leggen op een aantal extra voordelig geprijsde Micra’s. Luxe uitvoeringen in prachtige kleurstellingen. Tijdelijk en alleen bij Auto Indussan te leveren vanaf 14.990 euro rijklaar.

Liever Private Lease? De nieuwe Nissan Micra is al verkrijgbaar met Private Lease vanaf 239 euro per maand.

6x Nissan Qashqai met 4.400 euro voordeel

Koop je nu een nieuwe Nissan Qashqai uit de Auto Indussan voorraad, dan profiteer je van 4.400 euro voordeel. Luxe N-Connecta uitvoering met gratis glazen panoramadak! Zo’n N-Connecta rijdt je al vanaf 26.990 euro rijklaar. Kom snel naar de showroom of bekijk het aanbod online op http://www.indussan.nl.

Hoge inruilprijzen

Uiteraard ruilen wij jouw huidige auto graag in. Tijdelijk extra hoge inruilprijzen voor jong gebruikte, goed onderhouden auto’s. Benieuwd wat dat voor jou betekent? Kom dan naar de showroom van Auto Indussan aan de Mijlweg 71 in Dordrecht.

Ben er snel bij want op=op!

Reacties zijn gesloten.