reageer als eerstdo 30 aug 2018

Laatste kans! Kom langs voor 1 september bij Auto Indumij en bespaar tot 3.785 euro op een nieuwe Renault!  

Vanaf 1 september ga je meer BPM betalen bij aanschaf van een nieuwe auto. Maar niet bij Auto Indumij als je kiest voor een nieuwe Renault uit voorraad!

Tot 3.785 euro Last Minute-voordeel

We zijn tijdig geïnformeerd over de verhoging van de BPM. Om nog voor de ‘oude’ prijs te kunnen leveren, hebben we een mooie voorraad nieuwe Renaults ingekocht bij de fabriek. Daarnaast profiteer je tot 1 september aanstaande van het Last Minute voordeel dat kan oplopen tot wel 3.785 euro.

Extra ingekocht: 10 x Twingo Collection, 10.980 of 199 euro per maand met private lease

Ook de populaire Renault Twingo is ingekocht door Auto Indumij. Luxe Collection uitvoeringen in diverse kleurstellingen. Rijklaar bieden wij de Twingo Collection aan voor 10.980 euro. Wil je metallic lak? Dan betaal je slechts 495 euro extra. Liever Private lease? Ook dat is mogelijk. Al vanaf 199 euro per maand rijd je in een Twingo Collection voorzien van koele airconditioning en hippe audioinstallatie. Tijdelijk krijg je ook nog een brandstofbon t.w.v. 250 euro cadeau wanneer je kiest voor een Twingo uit de Auto Indumij voorraad. Dat is wel heel voordelig rijden! Kijk op www.ikwileentwingo.nl voor alle informatie

Captur Bose superluxe al vanaf 21.995 euro rijklaar!

Wanneer je alle eigenschappen van het succesnummer van Renault, de Captur, samen neemt en je vult het aan met Full LED koplampen, Climate Conrol, R-Link en een premium Bose Audioinstallatie, heb je de ideale Renault Captur. Nu bij Auto Indumij, de Captur Bose. Leverbaar vanaf 21.990 euro rijklaar, inclusief 3.390 euro Last Minute voordeel. Ga naar www.ikwileencaptur.nl voor alle details.

Kortom, redenen genoeg om de (online) showroom van Auto Indumij te bezoeken. Vraag virtueel jouw offerte aan via www.renault-indumij.nl/lastminute  of kom gezellig langs.

Zien we je nog vóór 1 september?

Reacties zijn gesloten.