reageer als eerstma 12 feb 2018

De luxe Kia Picanto EconomyPlusLine: nu superscherp geprijsd bij Indumij Automotive

DORDRECHT – De Kia Picanto is ongekend populair in Nederland. Hoe kan dat ook anders met zijn aansprekende design, voortreffelijke rijgedrag en complete uitrusting. Tijdelijk is de extra luxe Kia Picanto EconomyPlusLine erg voordelig te leveren bij Kia- dealer Indumij Automotive.

EconomyPlusLine

De EconomyPlusLine biedt alles wat de moderne consument verwacht. Een complete uitrusting met onder andere airconditioning, een uitgebreid audiosysteem en zeer sportieve uitstraling aan de buitenzijde. Economy staat voor de manier waarop de Picanto met zijn brandstof omgaat. Het is één van de meest zuinige auto’s in zijn klasse.

Standaard 5-deurs

De Kia Picanto wordt altijd geleverd als 5-deurs uitvoering. Superhandig! Het design van de Picanto is uitgesproken, van de sportieve neus tot de moderne achterlichten, aan ieder detail is gedacht.

Private lease

Private lease geniet steeds grotere belangstelling. Tegen een vast maandbedrag rijd je in een gloednieuwe Kia Picanto. Geen onverwachte kosten meer, alleen nog maar tanken en de eventuele verkeersboetes……al vanaf 199,- per maand rij je in zo’n toffe Picanto!. 48 maanden helemaal onbezorgd! Wil je jouw huidige auto inruilen? Geen probleem. Wij zorgen voor een mooie inruilprijs die direct op je bankrekening gestort wordt! Koop je de Picanto? Dan is hij rijklaar al te leveren voor 11.748 euro.

Snel rijden

Wil je snel rijden? Geen probleem! Indumij Automotive heeft meerdere Picanto’s op voorraad die snel leverbaar zijn! Kom langs of vraag online een offerte aan op www.kia-dordrecht.nl.

Reacties zijn gesloten.