reageer als eerstwo 8 nov 2017

Mulder investeert in de zakelijke markt

 

DORDRECHT – Mulder Autobedrijf realiseert zich als geen ander hoe belangrijk continuïteit voor ondernemers is. Mobiliteit speelt daar vaak een grote rol in. Daarnaast vraagt de veranderende mobiliteitsbehoefte van de zakelijke markt om een andere aanpak en visie, waarbij de focus op de bestaande marktvraag niet in het geding mag raken.

Tijmen Griffioen, algemeen directeur, vertelt: ‘’Wij onderscheiden ons als servicegerichte en flexibele mobiliteitspartner door onze deskundige adviezen en service te borgen richting onze klanten. In deze borging staat een absolute focus op klanttevredenheid centraal. Of u nu de bezitter bent van één auto of een groot wagenpark, wij hebben de kennis, kunde en flexibiliteit om garant te staan voor zorgeloos mobiel blijven. Dit alles komt terug in onze slogan: Mulder houdt je mobiel!”

Om de zakelijke markt nog beter van dienst te zijn gaat Mulder investeren door haar team verder uit te breiden. Verkoopadviseur Sander Borsboom zal als accountmanager zakelijke markt en bedrijfswagens gaan toetreden tot het bestaande team waar Ben Moerkerken, voor veel ondernemers het bekende zakelijke gezicht van Mulder, al deel van uit maakt.

Sander Borsboom, vertelt: ‘’Bij mij staat de beleving van het kopen van een auto altijd centraal en ik geloof dat ik hiermee het verschil kan maken. Een auto of bedrijfswagen is een verlengstuk van wie je bent of wat je wilt uitstralen, zowel privé als zakelijk. Toen mijn werkgever vroeg of ik wilde overstappen naar een functie die zich volledig richt op het bedienen van de zakelijke markt, heb ik geen moment getwijfeld. Hier liggen zowel voor mij als voor de onderneming namelijk volop kansen en uitdagingen. Zeker door de veranderende marktvraag, denk bijvoorbeeld aan de impact van elektrische auto’s en autonoom rijden. Ik ben er trots op dat ik binnen Mulder alle ruimte en verantwoordelijkheid krijg om mij te gaan specialiseren in het adviseren van de zakelijke markt.‘’

Tijmen, geeft aan: “Ik geloof erin dat je jezelf continue moet verbeteren door te investeren en dat hier ook met regelmaat veranderingen bij horen. Dat vraagt flexibiliteit, maar biedt uiteindelijk ook weer een hoop kansen. Als onderneming investeren wij daarom graag in onze mensen en Ik weet zeker dat Sander zich verder zal ontwikkelen. Hij weet waar hij over praat en het is voor hem tijd om door te groeien en met zijn opgedane kennis zijn horizon te verbreden.”

Ook Ben Moerkerken is blij met deze uitbreiding: ‘’De zakelijke markt groeit en daarmee ook de vraag naar onze fantastische bedrijfswagens. Op dit moment is ons gebied en de vraag naar de modellen van onze merken dermate groot dat het onvoldoende lukt om alle ondernemers te bedienen. Dit belemmert de groei en visie van onze onderneming, Sander is daarom een zeer welkome versterking. Daarnaast staat flexibiliteit bij ons hoog in het vaandel en met twee gaat dat nu eenmaal beter als alleen.”

Als ondernemer blijft u graag in beweging. Daarom heeft Mulder kwalitatief hoogwaardige bedrijfswagens en uiteenlopende diensten en services om niet stil te hoeven staan. Ga op donderdag 9, vrijdag 10 of zaterdag 11 november langs tijdens de Mulder Peugeot Professional Dagen in de Flagship Store in Dordrecht en geniet van bijzonder scherp voordeel op alle Peugeot bedrijfswagens. Wat dacht u van 5 jaar lang 0% rente bij Financial Lease? Zo rijdt u een nieuwe Peugeot vanaf € 129,- per maand! Met kortingen oplopend tot maar liefst 30% rijdt u al een nieuwe bedrijfswagen vanaf € 9.570,- rijklaar!

Kijk voor meer info https://mulderautomotive.nl/peugeot-actie/mulder-peugeot-professional-dagen/

Foto: v.l.n.r. Ben Moerkerken, Tijmen Griffioen en Sander Borsboom

Reacties zijn gesloten.