reageer als eerstdo 7 feb 2019

Voor een nieuwe Renault-bedrijfswagen moet je bij Auto Indumij zijn!

DORDRECHT – Van 4 februari tot en met 8 maart zijn het de Renault Bedrijfswagendagen bij Auto Indumij.  Met een voordeel oplopend tot 6.000 euro en een gratis laadruimtepakket is het nu extra aantrekkelijk om snel zaken te doen!

Ongekend voordeel op Kangoo, Trafic en Master bij Auto Indumij

Of je nu in de markt bent voor de Renault Kangoo, Trafic of Master, bij Auto Indumij profiteer je tot en met 8 maart tijdens de Renault Bedrijfswagendagen van extra veel voordeel op de nieuwste Renault-bedrijfswagens. Je voordeel kan oplopen tot maar liefst 6.000 euro, inclusief het laadruimtepakket t.w.v. 1.000 euro. En wil je liever in andere bedrijfsmiddelen investeren?  Kies dan voor onze supervoordelige Flex Financial leaseaanbiedingen. Zo rijd je tijdens de Auto Indumij Bedrijfswagendagen al een Renault Bedrijfswagen vanaf 100 euro per maand!

Trafic Work Edition

Extra in de spotlight staat de Trafic Work Edition. Een luxe uitgevoerde Trafic, voorzien van alle gemakken om de ritten van en naar het werk zo aangenaam mogelijk te maken. Bij Auto Indumij draaien we onze hand niet om voor een speciale inrichting of bijzonder daktransport. In samenwerking met onze vaste toeleveranciers kunnen wij de ideale bedrijfswagen samenstellen voor iedere ondernemer. De Trafic Work Edition is voorzien van een sterke 125pk dCi motor en is uit voorraad leverbaar bij Auto Indumij!

Ikwileentrafic.nl

Wil je nou ook zo’n mooie Trafic? Kijk dan snel op www.ikwileentrafic.nl en vraag een offerte aan. We hebben meerdere uitvoeringen die snel leverbaar zijn in combinatie met het hoge klantvoordeel. Tijdelijk tot wel 5.200 euro en ook nog een gratis laadruimtepakket. Er is al een Trafic vanaf 14.990 euro*.

Ook om de mogelijkheden voor leasing of financiering te bespreken ben je bij Auto Indumij aan het goede adres!

 

*ex BTW en ex BPM.

Reacties zijn gesloten.