reageer als eerstdo 21 mrt 2019

Nu voorraadsale tijdens Salon de Promotion bij Auto Indumij!

DORDRECHT – Leve de Lente! Het is Salon de Promotion bij Auto Indumij. Tijdens deze actieperiode bieden wij enorm veel voordeel op onze voorraad nieuwe Renault modellen. 

Of je nou kiest voor een Clio, Captur of Mégane Estate, het voordeel loopt in de duizenden euro’s!

Speciaal ingekocht: Mégane Estate Bose

Superdeal! We hebben in overleg met Renault Nederland extra Mégane Estate in de superluxe Bose uitvoering kunnen inkopen.  Deze zijn voorzien van de sterke en gloednieuwe TCe 140pk benzinemotor en het luxe Bose-pakket. Naast het premium audiosysteem maak je de blits met sportieve lichtmetalen velgen en parkeer je veilig en zonder schade in door de achteruitrijcamera.  Tijdelijk is de Mégane Estate Bose al verkrijgbaar vanaf 26.990 euro, dat is inclusief 4.290 euro voordeel! Bekijk deze actie op https://www.renault-indumij.nl/acties/Megane-Estate

Extra scherpe private leasetarieven

Private lease is erg populair. We merken tijdens Salon de Promotion veel aandacht voor de Clio met het uiterst scherpe vanaf tarief van 239 euro per maand. Dat is inclusief verzekering, wegenbelasting en onderhoud. Wil je liever een iets grotere auto? Ook de Renault Captur is zeer voordelig met private lease. Al vanaf 299 euro per maand rijd je in deze bestseller van Renault.

Speciale Clio-deal

Ga je voor een sportieve Clio? Bekijk dan eens onze Limited uitvoering. Chromen exterieurdetails, lichtmetalen velgen, navigatie en airconditioning, het is allemaal aanwezig! Normaal gesproken kost zo’n Clio Limited met sterke 90 pk turbomotor 18.990 euro. Tijdens Salon de Promotion tot 24 maart kunnen wij de Clio aanbieden voor slechts 16.290 euro rijklaar! Je kunt het aanbod online bekijken op www.ikwileenclio.nl of bezoek één van onze gezellige showrooms.

Kom langs bij Auto Indumij en laat je verrassen door deze vele Salon de Promotion voordelen. Graag tot ziens in één van onze showrooms.

Reacties zijn gesloten.