reageer als eerstvr 14 jul 2017

Picanto Prive lease vanaf 189,- per maand bij Indumij Automotive

DORDRECHT – Edgar, Michel en Vincent zijn druk bezig met verkoopgesprekken wanneer we de showroom van Indumij Automotive betreden.

“Het loopt op dit moment storm,” legt Vincent van der Ent uit. “ De Picanto Prive Lease actie vanaf 189,- per maand is ongekend populair.
Dat is ook niet zo vreemd gezien de vele voordelen. Je rijdt al een splinternieuwe auto zonder aanbetaling en voor een vast bedrag per maand. Onderhoud, verzekering en houderschapsbelasting zijn ook inbegrepen.

Snel leverbaar
We hebben diverse Picanto’s die snel leverbaar zijn. Dan kun je nog met je nieuwe auto op vakantie, vertelt Vincent. Bijvoorbeeld de luxe EconomyPlusLine met standard airco. En dat voor slechts 10,- per maand meer. De Picanto EconomyPlusLine is al te rijden vanaf 199,- per maand all-in. Je hoeft alleen nog maar te tanken.

Hoge inruilprijzen
Heb je een auto in te ruilen? Ook dat is geen probleem. Vincent en zijn team geven hoge inruilprijzen voor goed onderhouden, jonge occasions. En het bedrag krijg je direct op je bankrekening gestort. Wel zo fijn!

Redenen genoeg om de Indumij Automotive showroom te bezoeken aan de Mijlweg 69 te Dordrecht. Of kijk op de website www.kia-dordrecht.nl/kia-picanto-privelease

Reacties zijn gesloten.