reageer als eerstma 14 mei 2018

Private lease bij Auto Indumij

DORDRECHT – Een groot deel van de autobezitters weet niet exact wat de huidige auto per maand kost. Denk bijvoorbeeld aan de maandelijkse afschrijving, het jaarlijkse onderhoud of de vervanging van slijtagegevoelige onderdelen. Vooraf zijn deze kosten moeilijk in te schatten. Private lease bij Auto Indumij biedt hierin de oplossing. Voor een vast bedrag per maand kun je zorgeloos autorijden. Verzekering, wegenbelasting en onderhoud zijn allemaal inclusief.

Zekerheid
Private lease biedt zekerheid. Je stelt jouw contract samen door de looptijd te kiezen in combinatie met het verwachte jaarkilometrage. Kies jouw favoriete kleur en laat jouw vaste maandbedrag berekenen.
Private lease geeft je maandelijks inzicht in jouw autokosten. Je weet vooraf wat je gaat betalen. Daarnaast betaal je alleen voor de brandstof, eventuele bekeuringen en updates van het aanwezige navigatiesysteem. Moet je auto een onderhoudsbeurt of zijn de banden versleten? Dan kun je een afspraak plannen met Auto Indumij. Wij zorgen ervoor dat de onderhoudsbeurt uitgevoerd wordt, de benodigde onderdelen vervangen en leveren de auto keurig schoon weer bij je af. En dat alles zonder factuur! Daarnaast heb je geen spaargeld nodig om een nieuwe auto te kunnen rijden. Dat geld kun je mooi gebruiken voor die verbouwing of mooie reis die je al langer op de planning had. …
Nog een voordeel van Private lease is dat je altijd met het nieuwste model rijdt. De looptijd kan variëren tussen de 12 maanden en 60 maanden. Aan jou de keus!

Tot 14 mei extra scherp geprijsd
Tijdelijk* zijn de populaire Renault modellen voorzien van een extra scherp private lease tarief. Een wendbare Twingo kost nu geen € 195,- per maand maar slechts € 179,- per maand. Op www.ikwileentwingo.nl vind je alle informatie. Zoek je een iets grotere auto? Dan is de Clio de beste keuze. Tijdelijk al te leasen vanaf € 229,- per maand. Kijk op www.ikwileenclio.nl en vraag jouw persoonlijke private lease offerte aan.
Wil je liever een Captur? Deze is tot 14 mei te leveren vanaf € 299,- per maand. Deze uitvoering is samen te stellen op www.ikwileencaptur.nl.

Auto Indumij, altijd dichtbij
Met vestigingen in Zuid-Holland en West-Brabant is Auto Indumij altijd dichtbij. Kom langs en profiteer van deze tijdelijke private lease deals. Enige haast is geboden, tot 14 mei zijn deze actietarieven geldig.

Reacties zijn gesloten.