reageer als eerstma 17 jul 2017

Qashqai voorraadactie

DORDRECHT – Drie glimmende Qashqai’s staan er voor de showroom van Auto Indussan, de Nissan dealer van Dordrecht en omstreken. Jan van Rooy heet ons welkom.

“Zag je ze staan? De superluxe Qashqai Tekna’s ? vraagt Jan.
Het zijn de allerlaatste van een partij die we superscherp hebben weten in te kopen. Tot wel 6.000 euro korting op deze, kentekenklare auto’s!

Luxe Tekna uitvoering
Zo’n Tekna is erg luxe: volledig lederen bekleding, full LED verlichting en een uitgebreid audio en navigatiesysteem. Je komt gewoon niets tekort. In de winter zorgt de stoelverwarming voor een aangenaam rijcomfort, in de zomer zorgt de gescheiden climate control dat het hoofd koel blijft wat de veiligheid uiteraard ten goede komt. De voorraad Tekna’s worden aangedreven door een 115pk sterke turbo benzinemotor.

“Er is veel belangstelling voor deze uitvoering door de combinatie van de luxe uitrusting en het uitermate gunstige prijsplaatje,” weet van Rooy.

Hoge inruilprijzen
Ook onze inruilprijzen hebben we aangepast op deze actie. Als je kiest voor een Qashqai uit voorraad, dan doen wij nog iets extra’s met de inruilprijs om de overstap nog makkelijker te maken. Samen met het Indumij Occasion Center in Breda zijn we altijd op zoek naar mooie, jong gebruikte auto’s. Hiervoor betalen we mooie inruilprijzen.

Een win-win situatie, volgens Jan. De klant een mooie nieuwe Qashqai en wij een mooie occasion waarvoor we een nieuwe eigenaar kunnen zoeken.

Luxe nieuwe Micra voor 17.195 euro
Naast de Qashqai staat ook de gloednieuwe Nissan Micra in de spotlights bij Auto Indussan. Tijdelijk is deze in luxe Acenta uitvoering rijklaar te leveren voor 17.195 euro. Dit is inclusief 16” lichtmetalen velgen, uitgebreid navigatiesysteem, airco, en Bose audiosysteem. Zelfs de metallic lak is inbegrepen in deze prijs, vertelt Jan enthousiast. Maar liefst 2.800 euro voordeel besluit van Rooy.

Redenen genoeg om de Auto Indussan showroom te bezoeken aan de Mijlweg 71 te Dordrecht.

Reacties zijn gesloten.