reageer als eerstvr 15 mrt 2019

Salon de Promotion bij Auto Indumij: duizenden euro’s voordeel tot 24 maart

DORDRECHT – Leve de Lente! Het is Salon de Promotion bij Auto Indumij. Onze verkoopadviseurs zijn er helemaal klaar voor. Wij bezochten Auto Indumij Dordrecht en spraken met Storemanager Remco van Haren.

Remco: “Tot 24 maart staat onze showroom bol van het voordeel. Of je nou kiest voor een Clio, Captur of Mégane Estate, het voordeel loopt in de duizenden euro’s.” Remco neemt ons mee naar de Clio Limited….

Tot 2.700 euro voordeel op een Clio Limited

“Kijk maar eens naar deze Clio Limited, vervolgt Remco. Een exclusieve uitvoering voorzien van vele extra’s. Chromen raamomlijsting, navigatie, airconditioning, het is allemaal aanwezig. Normaal gesproken kost zo’n Clio Limited 18.990 euro. Maar niet bij Auto Indumij! Wij bieden hem aan voor 16.290 euro rijklaar! Je kunt het aanbod online bekijken op www.ikwileenclio.nl of bezoek onze gezellige Renault Store in Dordrecht.”

Extra scherpe private lease-tarieven

Private lease is erg populair. “Rondom Dordrecht merken wij veel belangstelling voor deze nieuwe manier van autorijden”, weet Remco. Tijdens Salon de Promotion rijd je al weg in een nieuwe Clio vanaf 239 euro per maand. Dat is inclusief verzekering, wegenbelasting en onderhoud. Eigenlijk hoef je zelf alleen nog maar op tijd de tank te vullen, zodat je optimaal kunt genieten van je gloednieuwe auto. Wil je liever een iets grotere auto? Ook de Renault Captur is zeer voordelig met private lease. Al vanaf 299 euro per maand rijd je in deze bestseller van Renault.

Speciaal ingekocht: Mégane Estate Bose

Auto Indumij heeft goede contacten met de importeur, Renault Nederland. Hierdoor hebben wij onder gunstige condities een aantal Méganes Estate Bose kunnen inkopen. Deze zijn voorzien van de sterke en gloednieuwe TCe 140pk benzinemotor en het luxe Bose-pakket. Naast het premium audiosysteem zijn deze uitvoeringen voorzien van sportieve lichtmetalen velgen en rijhulpsystemen zoals een camera voor achteruit inparkeren. Tijdelijk is de Mégane Estate Bose al verkrijgbaar vanaf 26.990 euro, dat is inclusief 4.290 euro voordeel! Bekijk deze actie op https://www.renault-indumij.nl/acties/Megane-Estate.

Remco en zijn team nodigen je van harte uit om tijdens Salon de Promotion de vestiging in Dordrecht te bezoeken. Ze taxeren jouw huidige auto graag en maken graag een offerte op maat. Laat je verrassen tijdens Salon de Promotion bij Auto Indumij Dordrecht!

Reacties zijn gesloten.