reageer als eerstdi 8 jan 2019

Toepassingen van de rode loper

Rood is de kleur van onder andere liefde, status, macht, moed en passie. Rood roept emotie op en is daarom de ideale kleur voor een loper bij een feestelijke gelegenheid. Een rode loper wordt al zo lang als wij ons kunnen herinneren ingezet tijdens evenementen en partijen. Het uitrollen van de rode loper gebeurde voor het eerst in de negentiende eeuw. Uit die tijd zijn twee gebeurtenissen bekend waarbij de rode loper werd ingezet. Bij een Hollywoodpremière in 1922 werd het pas echt een trend om de rode loper uit te rollen. Vanaf dat moment gingen we de rode loper steeds vaker zien bij feestelijke of sjieke gelegenheden. Heeft u binnenkort een evenement of open dag? Een (her)opening of een bruiloft? Verwelkom uw gasten dan op een rode loper. Een rode loper is feestelijk en straalt luxe uit. Zeker als u de rode loper compleet maakt met afzetpalen en koorden voor een glamoureus onthaal van uw publiek.

Feestelijke (her)opening van een winkel
Het openen van een winkel is een feestelijke gelegenheid en verdient dan ook een speciale aankleding. Naast uitnodigingen in stijl, muziekkeuze en hapjes en drankjes is het aankleden van de locatie erg belangrijk. Tapijtlopers zijn er in allerlei kleuren. Kies voor een loper die past bij het thema van de opening of bij uw huisstijl. De lopers zijn in elke gewenste lengte verkrijgbaar en hebben een zeer luxe uitstraling. Bovendien beschikken ze over een stevige rug waardoor ze goed op hun plek blijven liggen. Ook geven ze niet af bij regen. Ze zijn dus ook erg geschikt voor buitengebruik. Deze kwaliteit is ideaal als u de loper permanent voor uw entree laat liggen. Het is ook mogelijk om uw logo te laten drukken op de loper.

Aankleding voor op een beurs
U kunt de rode loper bij heel veel gelegenheden gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een modeshow, een sportgala of een eindexamenfeest. Maar rode lopers zijn ook prima geschikt als beurstapijt. Met een rode loper op uw beursstand zorgt u voor een luxe aankleding. Kies zelf de lengte die past bij uw stand. De rode lopers zijn scherp geprijsd en dat is fijn omdat u het tapijt voor de beurs waarschijnlijk maar één keer nodig heeft.

Mogelijkheden voor de aankleding
Er is altijd wel een kleur tapijt die past bij het gebruiksdoel. Ook is er de mogelijk om het tapijt een persoonlijke stijl mee te geven. Dit kan door middel van een speciale opdruk, een tekst of uw bedrijfslogo. Aangevuld met afzetpalen en koorden creëert u absoluut een bijzondere entree. Op deze manier wordt een loper voorzien van een luxe uitstraling waardoor de entree nog feestelijker wordt. De afzetpalen en koorden zijn ook erg praktisch om de toestroom aan mensen in goede banen te leiden. De afzetpaaltjes zijn leverbaar in een roestvrijstalen uitvoering en kunnen zowel indoor als outdoor worden gebruikt.

Wilt u meer informatie?
GJFloors is uitgegroeid tot een wereldwijde specialist in de aankleding van de meest uiteenlopende evenementen en showrooms. Wij zijn in 2001 gestart met de verkoop van rode lopers. Al snel is onze collectie uitgebreid met veel andere kleuren. Zo werden wij steeds groter. In Duitsland hebben wij ook een webwinkel: www.roteteppiche.de. Het maakt niet uit waar ter wereld u een loper nodig heeft want wij leveren overal. Heeft u op de valreep nog een rode loper, beurstapijt, projecttapijt of ander evenemententapijt nodig? Dankzij onze supersnelle levering heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis. Onze uitgebreide legservice ontzorgt u want ook het leggen van de vloer kunnen wij uit handen nemen. Heeft u speciale wensen? Neemt u dan contact met ons op want de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar via +31 (0)38-3375332. U kunt ook mailen naar info@gjfloors.nl

Reacties zijn gesloten.