reageer als eerstdi 26 jun 2018

Vernieuwde succesvolle actiewebsites bij Auto Indumij!

DORDRECHT – Auto Indumij, de Renault en Dacia dealer voor West-Brabant en Zuid-Holland is in 2014 gestart met een viertal actiewebsites. Via deze websites kun je een messcherpe offerte aanvragen voor jouw nieuwe Renault. Of je nu wilt kopen of private leasen, met of zonder inruil, die keuze is aan jou!

Extra scherp geprijsd en uit voorraad leverbaar

Wanneer je www.ikwileentwingo.nl bezoekt zie je een volledig nieuwe opmaak. Fris, modern en overzichtelijk. Tijdelijk is de nieuwe Twingo als luxe Collection voor slechts 11.090 euro leverbaar. En snel rijden is geen probleem, Auto Indumij heeft 16 Twingo Collections op voorraad in diverse kleuren! Met het populaire private lease rijdt je al een Twingo vanaf €179,- per maand.

Best verkochte Renault in 2017: de Clio

De Renault Clio was in 2017 het best verkochte model. Niet zo gek ook, als je kijkt naar het prachtige design, de complete uitrusting en scherpe prijs. De Clio Limited is momenteel erg populair bij Auto Indumij. Al vanaf € 16.490,- rijd je in een Clio met onder andere airco, chromen sierlijsten rond de zij-ruiten en een uitgebreid navigatiesysteem. Ook  voor de Clio Limited kun je een offerte aanvragen op de compleet nieuwe actiewebsite. www.ikwileenclio.nl. Liever private leasen? Ook de Clio is tijdelijk extra voordelig te leasen bij Auto Indumij. Nu vanaf €249,- all-in per maand.

Captur Intens, superluxe en snel leverbaar

Liever iets hoger zitten? Dan is de Renault Captur de ideale auto. Voorzien van sterke TCe 90pk turbomotor en luxe zoals pure vision LED koplampen, Climate Control en 17 inch velgen. Tijdelijk leverbaar met meer dan € 3.000,- voordeel bij Auto Indumij. Bekijk de frisse actiewebsite www.ikwileencaptur.nl en vraag jouw persoonlijke offerte aan.

Auto Indumij, altijd dichtbij

Met verkoopvestigingen in Etten-Leur, Oosterhout, Dordrecht en Barendrecht en Hardinxveld, is Auto Indumij altijd dichtbij.

Reacties zijn gesloten.