reageer als eerstwo 31 jul 2019

Zomerse Dacia Deals bij Auto Indumij Dacia!

Auto Indumij Dacia heeft weer een leuke actie. Tijdelijk zijn de Dacia modellen direct verkrijgbaar en wanneer je nu een nieuwe Dacia uit voorraad koopt krijg je er ook nog eens een brandstofcheque ter waarde van € 250,- cadeau!
Luxe Sandero Laureate
Kijk bijvoorbeeld eens naar de luxe Dacia Sandero TCe 90 Laureate. Deze sportieve hatchback vertegenwoordigt alles wat Dacia als merk is: betrouwbaar, comfortabel, ruim en no-nonsens. Met zijn sterke 90pk turbomotor en koele airconditioning maakt de Sandero iedere rit tot een plezier.
Auto Indumij heeft drie Sandero’s die direct leverbaar zijn. Je betaalt dan slechts 15.790 euro voor een compleet rijklare Dacia Sandero. Zelfs de metallic lak is inbegrepen!

Logan MCV Stepway
Voor avontuurlijke Dacia rijders is er de Dacia Logan MCV Stepway. Een ruimte stationwagon met het uiterlijk van een stoere off-roader. De Logan MCV staat bekent om zijn veelzijdige en ruimte bagageruimte. Daarnaast is de ruimte op de achterbank zeer royaal voor zijn klasse en liggen de rij-eigenschappen met de stoere 16 inch velgen op een hoog niveau. Kies je voor een Logan MCV Stepway? Dan betaal je tijdelijk maar 17.990 euro. Ook hier is de brandstofcheque actie geldig. Je kunt dus ook nog eens voor 250 euro tanken. En daar kom je een heel eind mee, dankzij de zuinige TCe 90 benzinemotor!

Duster Série Limitée Tech Road
De Dacia Duster is al sinds jaren een unieke auto in zijn klasse. Een stoere SUV van een buitengewoon goede kwaliteit, veel ruimte en een uitstekend weggedrag. En dat voor een Dacia prijs!
Nieuw is de 130pk benzinemotor, voorzien van een benzinepartikelfilter. Met deze motor weet de Duster opnieuw te verrassen op het gebied van prestaties, souplesse en zuinigheid. Meerdere tests wijzen uit dat een reëel verbruik van 1 op 17 goed haalbaar is!
Bij Auto Indumij is de Duster leverbaar als overcomplete Tech Road uitvoering. Geniet van de 17” velgen, de Dacia Handsfree Card en een uitgebreid navigatiesysteem. De rode accenten in het interieur exterieur zorgen voor een sportieve touch. Tijdelijk is de Duster Tech Road al verkrijgbaar vanaf 24.515 euro rijklaar.

Kom snel langs bij Auto Indumij in Barendrecht, Dordrecht, Etten-Leur of Oosterhout.
Of bekijk alle acties online op https://www.dacia-indumij.nl/acties/zomerse-dacia-deals

Reacties zijn gesloten.