Amateurvoetbal

reageer als eerstdo 20 sep 2018

Voetbalprogramma 22 en 23 september

DORDRECHT – Na drie weekeinden van bekerverplichtingen gaan nu ook de amateurs vanaf de eerste klasse beginnen aan de reguliere competitie. Onze drie lokale vertegenwoordigers in 1C, Oranje Wit, Heerjansdam en VVGZ, starten zaterdagmiddag allen met een uitbeurt. LRC, WNC en GJS zijn de respectievelijke tegenstanders.

In 2F opent nieuwkomer EBOH het competitiebal bij Woudrichem. In 3B staan alleen voor promovendus Dubbeldam en Wieldrecht een thuisduel op de rol en komen Smerdiek en Klundert richting Merwestad. In 4G is GSC/ODS door het aantal oneven clubs direct al roostervrij.

Bij de zondagclubs kennen de in de westelijke derde klasse ingedeelde Dubbeldam en RCD een opmerkelijke competitieopzet. Na de eerste helft vindt er een scheiding plaats, waarna wordt gestreden in een promotie en degradatieopzet. Dubbeldam, waar trainer Richard Smaal zowel de zaterdag als ook de zondagtak onder zijn hoede heeft, speelt op verplaatsing bij DRL. RCD ontvangt Victoria’04. SC Emma is in 4B gekoppeld aan Grenswachters en maakt promovendus GSC/ODS de reis naar Achtmaal. In 5C staat voor  FC Dordrecht amateurs het uitduel bij De Schutters op de rol. Zoals bekend gaat het voormalige OMC vanaf dit seizoen verder onder deze naam.

Het programma ziet er als volgt uit.

Zaterdag 22 september

3e divisie A:

ASWH-VVOG

1e klasse C:

LRC-Oranje Wit

WNC-Heerjansdam

GJS-VVGZ

2e klasse F:

Brederodes-Pelikaan

Altena-Drechtstreek

Papendrecht-Tricht

Woudrichem-EBOH

3e klasse B:

Dubbeldam-Smerdiek

Wieldrecht-Klundert

DHV-DFC

3e klasse C:

Groote Lindt-De Alblas

Schelluinen-IFC

4e klasse G:

BZC/Zuiderpark-ZBC’97

 

Zondag 23 september

Hoofdklasse B:

RKAVV-IFC

3e klasse Q4

DRL-Dubbeldam

RCD-Victoria’04

4e klasse B:

SC Emma-Grenswachters

Achtmaal-GSC/ODS

5e klasse B:

SSW-Molenschot

De Schutters-FC Dordrecht am.

Geef een reactie