Cultuur

reageer als eerstdo 7 nov 2019

Het KLEIN Toneel speelt sinterklaasvoorstelling

DORDRECHT – Voor het vijfde jaar op rij presenteert Het KLEIN Toneel een familievoorstelling met Sinterklaas in de hoofdrol. De nieuwe voorstelling ‘Sint zoekt een hobby’ is te zien van 22 november tot en met 1 december in De Oude School in Dubbeldam. Bij verschillende winkels in de wijk kan gespaard worden voor korting op kaartjes.

Het gaat niet goed met Sint. Na jaren schoenen vullen en cadeautjes uitdelen heeft hij er een beetje genoeg van. Zijn Pieten maken zich zorgen en vinden dat hij wat meer tijd voor zichzelf moet nemen. Zou een hobby niet iets voor hem zijn? Sint vindt het een geweldig plan. Maar voordat de Pieten het door hebben, is Sint met niets anders meer bezig. En als Sint ook nog geblesseerd raakt, wordt het nog spannend of pakjesavond wel door kan gaan. Lukt het de Pieten om Sint ervan te overtuigen een stapje terug te doen?

Sparen voor korting

Dit jaar is het mogelijk om bij Winkelcentrum Dubbeldam te sparen voor korting op toegangskaarten voor ‘Sint zoekt een hobby’. Elke 5 euro die men besteedt bij een van de dertien deelnemende winkels (Plus ’t Lam, Bloemisterij ’t Kroontje, Cave Michel Wijnkoperij BV, Ingenius Hypotheekadvies, Knip & Color, Kooijman Schoenen, Loesette Lingerie Specialist, Van de Merwe Sfeermakers en Wooncomfort, Nouwen Makelaardij BV, Van Pelt Kappers, Schoonenberg Hoorcomfort BV., Snackcorner Fons en Uw Slager Henk Versteeg) is goed voor een stempel. Met een volle spaarkaart met tien stempels kost een toegangskaart slechts 5 euro. De voorstelling in de voormalige school aan de Dubbelsteynlaan West 74 is geschikt voor jong en oud.

Info: www.hetkleintoneel.nl.

Geef een reactie