Cultuur

reageer als eerstdo 15 nov 2018

Kinepolis eert Stan Lee met weekend vol Marvel-films

DORDRECHT – Ter nagedachtenis van Stan Lee, bedenker van de grootste Marvel-superhelden waaronder Spider-Man, brengt Kinepolis in het weekend van 24 en 25 november meerdere Marvel-films terug naar de bioscoop.

Als oprichter van Marvel Comics en geestelijk vader van superhelden zoals Spider-Man en The Hulk is Stan Lee een icoon in de filmwereld. Met zijn strips en de verfilmingen ervan heeft hij wereldwijd een miljoenenpubliek bereikt. Lee dook zelf in elke Marvel-film op in een kleine cameo. Kinepolis eert de overleden schrijver door het weekend van 24 en 25 november om te dopen tot Marvel Weekend.

Tijdens het Marvel Weekend vertoont Kinepolis een aantal Marvel-films opnieuw op het witte doek. Kinepolis Jaarbeurs Utrecht pakt groots uit met zes titels. Daar kan je zaterdag 24 november naar Captain America: Civil War, Doctor Strange en Spider-Man: Homecoming. Op zondag 25 november staan Thor: Ragnarok, Black Panther en Avengers: Infinity War op het programma. Bij onder meer Kinepolis Dordrecht kunnen fans en liefhebbers tijdens het Marvel Weekend genieten van twee Marvel-topfilms op groot scherm. Op zaterdagavond draait daar Spider-Man: Homecoming en op zondagavond Black Panther. De films worden in 2D vertoond. Omdat het oudere films betreft, is er een aangepaste ticketprijs van 7,50 euro. Meer informatie: kinepolis.nl/marvelweekend.

Geef een reactie