Cultuur

reageer als eerstwo 26 feb 2014

Narretrappersbal in Ibiza-stijl

DORDRECHT – Na een succesvol editie van vorig jaar organiseren de twee carnavalsverenigingen Nar Veure en de Schenkeltrappers zaterdag 1 maart opnieuw een Narretrappersbal in samenwerking met De Schaapskooi. Het feestje in de brasserie en sociëteit bij het stadion van FC Dordrecht is dit jaar in Ibiza-sfeer.

Optredens zijn er deze avond van Johnny Gold, Danny Ebbers en Hollands Welvaren in de grote zaal. Vrolijke muzikale noten zijn er ook van muziekkapellen Bar Gebeure, De Merweboertjes, The Rolling Tones, Pretband The Bloopers en Blazerus. In de brasserie draait feest-dj René van Dalen het dak eraf. Beide ruimtes worden omgetoverd tot een waar feestpaleis waar carnavalsvierders van jong en oud tot in de late uren een feestje kunnen bouwen. Er is een uitgebreid food-gedeelte. De beste verklede gast in Ibiza-stijl wint een prijs.

Kaarten voor het bal, dat om 20.30 uur begint, kosten 15 euro en zijn verkrijgbaar bij Primera Crabbehof, Primera Dubbeldam Richard de Visser, Workoutfitnesscentre Difference, VTC Vrijetijdscentrum en via e-mail: ticket@narretrappersbal.nl.

 

Geef een reactie