Geen categorie

reageer als eerstzo 10 jun 2018

49-jarige man uit Dordrecht omgekomen bij zwaar ongeval A16

DORDRECHT/BREDA -Bij een ernstig verkeersongeval op de A16 tussen Breda en knooppunt Galder zijn zondagochtend 10 juni twee dodelijke slachtoffers gevallen. Vermoedelijk is de aanrijding door een spookrijder ontstaan. Bij het ongeval kwam een 49-jarige man uit Dordrecht en een 27-jarige man uit Litouwen om het leven. ( Twitterfoto’s : @OvD_Alex Rijkswaterstaat ) .

Kort voor het ongeval kreeg de politie meerdere meldingen binnen van een spookrijder op de A16. Vervolgens ontstond er rond 03.45 uur een ernstig verkeersongeval op de eerdergenoemde locatie. Meerdere hulpdiensten rukten uit. Bij aankomst bleken twee auto’s met hoge snelheid met elkaar in aanraking te zijn gekomen. Beide bestuurders kwamen hierbij om het leven. Hun identiteit is nog niet vastgesteld. Een aantal andere voertuigen raakten beschadigd, doordat zij niet op tijd uit konden wijken. De inzittenden van deze voertuigen raakten niet gewond.

Afsluiting
Ten behoeve van het onderzoek is de weg tijdelijk afgesloten. Voor het verkeer is er een omleiding ingesteld. De politie doet verder onderzoek naar het incident.

Geef een reactie