DORDRECHT-FC Dordrecht is er niet in geslaagd een positief resultaat te behalen in het thuisduel met Go Ahead Eagles.De Dordtenaren verloren zondag middag aan de Krommedijk met 1-2.
In de beginfase van de wedstrijd verzaakten Robert Mutzers en Julius Bliek in kansrijke positie toe te slaan namens de Schapenkoppen. Tegenstander Go Ahead wist uit een uitstekend genomen vrije trap van Jef Stans nog in de eerste helft wel toe te slaan en opende de score.
In de tweede helft ging FC Dordrecht met vereende krachten op jacht naar de gelijkmaker en zette de laag geklasseerde opponent uit de Koekstad onder druk.De beloning voor de Krommedijkclub kwam eveneens uit een vrije trap.Denis Mahmudov mikte raak en gaf de Deventer doelman Sonny Stevens met de 1-1 het nakijken.
Helaas wist FC Dordrecht de gelijke stand niet vast te houden. Xandro Schek mocht drie minuten voor het laatste fluitsignaal de 1-2 in het Dordtse doel tikken. Zo waren de druiven zuur voor de Dordtenaren die een gelijkspel zeker verdiend zouden hebben. FC Dordrecht staat na vandaag op de negende plek van de Jupiler League.
Bij FC Dordrecht nam assistent-coach Johan versluis de taken over van de geschorste hoofdtrainer Gérard de Nooijer en ontbrak bovendien aanvoerder Gustavo Hamer wegens verplichting bij Oranje onder 20.