DORDRECHT-FC Dordrecht boekte een 1-2 zege op Helmond Sport.Vrijdagavond maakten de Dordtenaren in de eindfase een 1-0 achterstand goed.
Na een kwartier onderweg in de eerste helft kwamen de Brabantse gastheren op een 1-0 voorsprong. Het was Arne Naudts die doelman Petar Stoskovich het nakijken wist te geven. FC Dordrecht behield het overzicht en kreeg diverse goede mogelijkheden op de gelijkmaker voor onder meer Zwarts, Cijntje en Power maar wonder boven wonder bleven de Brabanders op de been.
Toch zou de ommekeer komen want vijf minuten voor tijd mocht Jeremy Cijntje op assist van Summerville de verdiende gelijkmaker scoren. De equipe van trainer Claudio Braga besefte dat er meer dan een puntendeling in zat en bleef druk zetten. Feyenoord huurling Joel Zwarts had de eer en het genoegen zijn ploeg in de laatste minuut de zwaar bevochten driepunter te bezorgen
FC Dordrecht kraaide victorie en tegenstander Helmond Sport die maar liefst drie spelers met rood voortijdig zag vertrekken bleef in mineur achter.
De Dordtenaren zijn na vanavond de nummer zeventien van de Keuken Kampioen Divisie.Volgende week wacht aan de Dordtse Krommedijk de Rijnmondderby tussen FC Dordrecht en Sparta.