DORDRECHT-FC Dordrecht heeft het reguliere Jupiler League seizoen 2017/2018 zaterdagavond beëindigd met een 3-3 gelijkspel tegen het nog voor promotie strijdende NEC Nijmegen,
Al in de zesde minuut was het raak voor de Schapenkoppen en mocht Andreias Calcan de 1-0 binnenwerken. Vervolgens kwam de Krommedijkploeg met tien man te spelen na een rode kaart (2x geel) voor Julius Bliek. FC Dordrecht bleef desondanks goed op de been en wist de Nijmegense aanvallen prima te pareren. Kort voor rust werd de Dordtse voorsprong zelfs verdubbeld door Denis Mahmudov.
Amper was het tweede bedrijf onderweg of NEC kwam via twee treffers van Anass Achabar terug in de wedstrijd met de 2-2. Nadat Golla NEC zelfs met 2-3 aan de leiding bracht leek FC Dordrecht opnieuw in het tof te bijten en met lege handen te staan. Met een alles of niets offensief gingen de manschappen van trainer Gérard de Nooijer voor de gelijkmaker. Kort voor het laatste fluitsignaal kwam daar dan ook de bevrijdende gelijmaker. Andreias Calcan vuurde de bal hard in het Nijmegense doel en bepaalde de 3-3 eindstand.Met een dertiende plaats in de eindrangschikking sloten de Dordtenaren het seizoen af.Jong Ajax greep de titel, maar omdat het beloftenteam van de Amsterdammers niet mag promoveren is runner up Fortuna Sittard nu de promovendus naar de eredivisie.