Geen categorie

reageer als eerstvr 2 nov 2018

FC Dordrecht ziet Volendam met 1-2 zegevieren

DORDRECHT-FC Dordrecht stond vrijdagavond met lege handen in het thuisduel met FC Volendam. De gasten uit Noord-Holland verlieten de Krommedijk met een 1-2 zege.
In de tiende minuut keek de ploeg van trainer Gérard de Nooijer die aantrad zonder de langdurig geblesseerde Savvas Mourgos en Marko Maletic al tegen een 0-1 achterstand door een treffer van Peters. Kort voor rust maakte FC Dordrecht doelman Bryan Jansen een overtreding in het Dordtse strafschopgebied en arbiter Gerrets kon niets anders doen dan Volendam een penalty te geven. Met zijn tweede treffer van de avond zorgde Cas Peters voor de 0-2.
In het tweede bedrijf probeerde FC Dordrecht met man en macht de achterstand ongedaan te maken en lukte het invaller Omran Haydary vervolgens de aansluitende 1-2 binnen te werken. Bijna slaagden de Krommedijkbewoners er nog in een punbtendeling uit te slepen echter Siebe Schets verzuimde in de slotfase de trekker over te halen.
Zo pakte FC Volendam de volle winst en stond FC Dordrecht er in mineur bij.De Dordtenaren blijven ondanks de nederlaag vandaan op de voorlaatste positie van de Keuken Kampioen Divisie. Volgende week staat de uitwedstrijd bij nummer twee Go Aheade Eagles op de rol.

Geef een reactie