DORDRECHT-FC Dordrecht is deel twee van het seizoen in de Jupiler League begonnen met een overwinning. Op sportpark De Westmaat in Spakenburg waren de mannen van trainer Gérard de Nooijer met 0-2 te sterk voor Jong FC Utrecht.
In een weinig spectakelvolle eerste helft was de beste kans voor FC Dordrecht. Denis Mamuhdov verzuimde echter de trekker doeltreffend over te halen.In deel twee waren het Gustavo Hamer en Denis Mamhudov die met de regelmaat van de klok voor gevaar zorgden binnen de Utrechtse defensie. Echter alle goede bedoelingen liepen op niets uit.
Tien minuten voor tijd kwam de kentering in de wedstrijd.Robert Mutzers kwam 1 op 1, omspeelde de vijandelijke achterhoede en schoof de bal vervolgens in de Utrechtse touwen: 0-1. Zeven minuten later gooide FC Dordrecht de wedstijd in het slot. Andreais Calcan werd onderuit gehaald in het Utrechtse strafschopgebied. Arbiter Mulder legde de bal op de elfmeterstip. Jafar Arias maakte geen fout en was de man van de 0-2 eindstand.
Zo pakte FC Dordrecht, waar de nieuwkomers Bryan Janssen, Daniel Breedijk en Thomas Kok een basisplaats hadden de volle winst en belangrijker nog, drie punten. Volgende week treft FC Dordrecht aan de Krommedijk koploper Fortuna Sittard.