Actueel

reageer als eerstma 11 sep 2017

Lifestyle Experience filmt bij Kooijman Schoenen

DORDRECHT – RTL-programma Lifestyle Experience maakte maandag opnames bij Kooijman Schoenen in Dubbeldam. Alex Kooijman stond presentatrice Wendy-Kristy Hoogerbrugge te woord over de producten en de filosofie van de winkel. (Foto: Thymen Stolk)

Behalve over de schoenen die Kooijman in huis heeft en het vakkundige advies dat daarbij hoort, ging het vooral ook over de concurrentie van internetwinkels als Zalando en O’Moda, vertelt vader Johan Kooijman. “Wij vinden gewoon dat mensen moeten komen passen in een winkel om een geschikte schoen te vinden. Ze bestellen nu vaak gewoon drie maten in een webwinkel en sturen er twee terug. In het gunstigste geval, want vaak zit de geschikte schoen er niets eens tussen. Het plaatje op internet pakt vaak totaal anders uit als je de schoenen in huis hebt. Wist je dat 64 procent van de online bestelde schoenen wordt teruggestuurd? Wij geven nog de service die ervoor zorgt dat je met passende schoenen naar huis gaat. Wij gaan nog letterlijk door de knieën voor onze klanten.”

De aflevering van Lifestyle Experience met Kooijman Schoenen is zondag 15 oktober om 14.30 uur te zien op RTL4 en wordt herhaald op RTL5 op zaterdag 21 oktober om 15.30 uur.

 

 

Geef een reactie