Sport

reageer als eerstvr 8 sep 2017

3-1 nederlaag FC Dordrecht bij FC Oss, rode kaart voor Gustavo Hamer

OSS-FC Dordrecht is in het uitduel bij FC Oss tegen een nederlaag aangelopen. De Brabantse nummer twee van de Jupiler League was met 3-1 te sterk voor de Merwestedelingen.
Het begon allemaal nog voortvarend voor de Krommedijkclub nadat Denis Mamudov de 0-1 mocht binnentikken. Zestig tellen later begon echter de malheur al voor de mannen van trainer Gérard de Nooijer nadat Gustavo Hamer een overtreding beging en voor deze actie een rode kaart kreeg. Uit de vervolgens toegekende vrije trap aan FC Oss scoorde Kamaci de 1-1.Voor FC Dordrecht betekende het wegsturen van Hamer en de gelijkmaker dat er gefocust werd op het verdedigen om een mogelijke puntendeling vast te houden.
Tot een kwartier naar rust bleef FC Dordrecht op de been tot een boogbal van Van der Venne in het Dordtse doel belandde en thuisclub Oss op 2-1 kwam.Ondanks de achterstand kreeg FC Dordrecht na de achterstand enkele doelkansen, maar gescoord werd er helaas niet.Tien minuten voor tijd was het weer raak voor de Brabanders en met zijn tweede treffer van de avond bepaalde Kamaci de 3-1 eindstand.Door de nederlaag zakte FC Dordrecht naar de twaalfde positie op de ranglijst.Volgende week vrijdag is Almere City FC de tegenstander van FC Dordrecht aan de Krommedijk.

Geef een reactie