Sport

reageer als eerstza 21 okt 2017

Alleen driepunter voor Heerjansdam in 1B

DORDRECHT-Van de regionale vertegenwoordigers in de eerste klasse B heeft slechts Heerjansdam zaterdagmiddag het zoet der overwinning kunnen doen smaken. De Dammers wonnen in Oud Beijerland net 2-3 van SHO.
Bij rust leidde thuisclub SHO nog met 2-0 maar in het tweede bedrijf trokken Ouwens en Salacroup de wedstrijd in evenwicht In de slotfase werd het duel enige tijd stilgelegd wegens een blessure van de scheidsrechter. Nadat de arbiter van dienst weer was opgeknapt door een goed werkende massage werd de wedstrijd uitgespeeld. Ver in blessuretijd was het Mathijn Valster die Heerjansdam met de 2-3 de volle winst schonk.
Het Dordtse Oranje Wit ging op verplaatsing in en tegen Brielle met 4-2 teleurstellend onderuit. Ook VVGZ stond met lege handen. De Zwijndrechternaren zagen Kloetinge op sportcomplex Noord met 0-1 zegevieren.
Na vijf speeldagen is Heerjansdam de nummer vijf in het klassement, op de voet gevolgd door Oranje Wit (6e) en VVGZ (8e). Komende zaterdag staat in deze afdeling de streekderby tussen Oranje Wit en VVGZ op het programma.

Geef een reactie