De Dordt Centraal Jeugdbokaal (editie 32) is afgelopen zaterdag van start gegaan. Nieuw-Lekkerland en SSW beten het spits af. Op het sportcomplex in Nieuw-Lekkerland schoten beide teams fanatiek uit de startblokken. De 1-0 kwam al na 6 minuten. Vanuit een scrimmage scoorde Nieuw-Lekkerland.  SSW viel aan waar het kon en na een prachtige voorzet kopte F. Marcos de 1-1 binnen. Voor rust scoorde Nieuw-Lekkerland nog de 2-1. Na rust was het combinatiespel van Nieuw-Lekkerland ineens een stuk beter. Toch bleven ook de aanvallen, vooral via de uitstekende linkerspits, gevaarlijk. Jammer was het uitvallen van de keeper van SSW na rust. De aanvoerder en laatste man ging het doel verdedigen. Daardoor viel de goede organisatie in de achterhoede van SSW weg. De aanvallers van Nieuw-Lekkerland voerden via Davey Sandee, Kevin Stuy, Jeremy Molenaar en Senne de Oudste de score op tot 6-1.Een erg vertekende uitslag van deze sportieve wedstrijd.