Sport

reageer als eerstdo 23 jun 2016

Dertig DVO-ers naar NK in Ahoy

DORDRECHT – Alle veertien meiden van de A/B-selectie van DVO komen in actie tijdens het Fantastic Gymnastic NK in Ahoy. Het is voor het eerst dat in de clubgeschiedenis van DVO dat dit gebeurt.

Op het hoogste A-niveau, gaan vier meiden de individuele strijd aan op zaterdag 25 juni in Ahoy. Amélie van der Burgh bij de Benjamins, Tiffany de Man bij de pré-junioren, Lian Blaak bij de junioren en Femke de Visser bij de senioren. Op zaterdag komen Amélie van der Burgh, Amber van Wijk en Juliët van der Net ook nog in actie als trio, hier proberen zij hun rol als favoriet waar te maken. Op zondag 26 juni zijn de groepen aan de beurt. Lara van Daalen, Tiffany de Man, Melissa van Soolen, Maura Kreijtz en Gizha de Waard bij de pré junioren. Mirthe van Weert, Esmée Groen, Lian Blaak, Julia Ootjers, Melissa van Soolen en Tiffany de Man bij de groepen van de junioren met een baloefening. En Femke de Visser en Salina van der Linden schitteren bij de senioren, in een groepssamenstelling met OKK, met de hoepel/knots oefening.

Prestatie
Ook bij het trampolinespringen een bijzondere prestatie. Voor het eerste jaar synchroon-deelname en direct drie koppels op het NK. Op zaterdag 25 juni binden de heren Alexei Tito en Thomas Dee de strijd aan tegen vele damesduo’s in de categorie junioren gemengd, Roos van der Sluijs en Demelza Moreauw treden bij de senioren gemengd aan en het duo Michelle de Vogel en Christiaan van Chastelet neemt het op in de categorie jeugd gemengd. Daarnaast komen er ook nog individuele springers op het NK in actie. Het DVO-streetdance team Rush staat ook nog met acht meiden in Ahoy. In de categorie beginners tot en met 17 jaar zullen zij op zaterdag hun slag proberen te slaan.

Geef een reactie