DORDRECHT – De ijshockeyers van Dordrecht Lions moeten zaterdag tegen Smoke Eaters Geleen de teleurstelling van de nederlaag tegen GIJS Groningen zien weg te werken. Door deze nederlaag beginnen de Dordtenaren als 2e aan de tweede seizoenshelft met evenveel punten als Groningen.

Tegenstander Geleen staat 9e, maar afgelopen zondag wonnen de ijshockeyers verrassend in Den haag van HIJS HOKIJ Den Haag, die daarmee een voorlopige 3e plaats verspeelde. Dat Geleen een sterk team heeft bleek ook tijdens de wedstrijd in Geleen, door Dordrecht Lions moeizaam met 3-4 gewonnen. De eindstand stond aan het einde van de 2e periode al op het scorebord en de 3e periode was dan ook bijzonder spannend, maar de Lions hielden stand.
Voor beide teams is een overwinning van belang, Geleen om bij de beste acht te komen en daardoor de playoffs te mogen spelen, Dordrecht Lions wil zo hoog mogelijk eindigen om daarmee de playoffs te beginnen met een wat zwakkere tegenstander.

De wedstrijd in ijshal van de Sportboulevard vangt om 20.15 uur aan. De entree bedraagt 5 euro, voor kinderen tot 12 jaar is dat 3 euro. Voor meer informatie zie www.dordrechtlions.nl.