DORDRECHT-In de poulefase van het districts bekertoernooi werd zaterdagmiddag een groot aantal wedstrijden gespeeld. De Dordtse stadsderby aan de Schenkeldijk tussen zaterdag derde klasser EBOH en zondag derde klasser Dubbeldam eindigde in een 2-0 zege voor gastheer EBOH. Bij rust kende de equipe van trainer Ries Fok reeds een 2-0 voorsprong dor goals van Jeffery Monster en Henk te Slaa.EBOH is door naar de volgende ronde.
Bij de eerste klassers versloeg Oranje Wit in het Zeeuwse Arnemuiden de thuisclub met dezelfde naam: 0-4. Heerjansdam was op eigen veld met 1-0 te sterk voor DBCG. De wedstrijd VVGZ en Beek Vooruit eindigde onbeslist in 1-1.
Wieldrecht kende en vervelende middag en ging verrassend met 1-4 fors onderuit tegen het tweede team van het Zwijndrechtse VVGZ. De wedstrijd tussen MVV’ 58 en DFC kende een doelpuntrijk verloop maar wel in Dordts voordeel: 4-5. De zaterdagtak van GSCODS verloor in Ottoland met 3-0 van VVAC. OMC zag SV Noordeloos nipt met 3-2 de eindzege pakken. Het competitieduel in de derde divisie tussen Scheveningen en ASWH werd afgelast.