Sport

reageer als eerstza 7 okt 2017

Eerste punt voor DFC

DORDRECHT-In 2F kende klassementsleider Papendrecht een makkelijke zaterdagmiddag. Het onmachtige Nivo Sparta werd in Zaltbommel met 0-5 verslagen.Promovendus Drechtstreek was in de regiostrijd met Pelikaan de sterkste. De equipe van coach Munoz versloeg de Zwijndrechts tegenstander met 4-1.Joey de Haan was twee keer trefzeker voor Drechtstreek.
In 3B had Wieldrecht op bezoek bij De Jonge Spartaan de 0-2 winst reeds binnen het halve uur spelen op zak middels Jens van Vugt en Cees Groenenveld.Voor Wieldrecht was het de derde zege en de mannen van trainer John den Dunnen zijn de trotse runners up.
DFC heeft in de 3C het eerste punt binnen. Trainer Danny Slegers zag zijn manschappen aan de Dordtse Reeweg Oost met 2-2 gelijkspelen tegen Alblasserdam. De Dordtenaren zetten een 0-1 achterstand om in een 2-1 voorsprong maar zagen de Damdorpers alsnog de 2-2 aantekenen. Bright Omorogbe n Paul Pluijmert waren trefzeker voor DFC in deze wedstrijd.
Koploper ZBC’97 boekte een ruime 5-2 zege op Asperen.Trainer Ries Fok en zijn club EBOH veroverden een nipte 2-1 thuiszege op Streefkerk.EBOH blijft in het spoor van koplper ZBC’97.
In 4C blijft GSCODS het prima doen en werd The Gunners aan de Groenezoom met 1-0 verslagen en is de trotse runner up in het algemeen klasement.Dubbeldam en TSVV Merlijn deelden in Tilburg de punten broederlijk met 1-1.

Geef een reactie