Sport

reageer als eerstvr 13 okt 2017

FC Dordrecht met lege handen; Telstar met 3-0 te sterk

VELSEN_FC Dordrecht stond vrijdagavond in het uitduel bij Telstar met lege handen. De Noord Hollandse Witte Leeuwen waren met 3-0 te sterk voor de teleurstellende brigade van trainer Gerard de Nooijer,
In een weinig spektakelvolle eerste helft maakte Errol Alkan kort voor rust een overtreding die door de debuterende arbiter Teuben bestraft werd met een penalty.Novakovic faalde niet en passeerde de Dordtse doelman Renze Fij met de 1-0.
Na rust probeerde FC Dordrecht op gelijke hoogte te komen maar dit lukte ondanks en goed kopkans voor Alkan niet. Zuur was het voor de Dordtenaren dan ook om te zien hoe Osman namens Telstar de 2-0 scoorde.Het verzet van FC Dordrecht was na deze tweede tegentreffer gebroken. Thuisploeg Telstar maakte hier dankbaar gebruik van en van Huizen mocht met nog ruim twintig minuten te spelen de 3-0 binnen tikken. In de eindfase kreeg Rodriques namens Telstar nog een rode kaart na het maken van een schoppende beweging. Door de nederlaag van vanavond zakte FC Dordrecht af naar de tiende plaats van de Hupiler League. Volgende week vrijdag ontvangt FC Dordrecht aan de eigen Krommedijk De Graafschap.

Geef een reactie