Sport

reageer als eerstvr 6 okt 2017

FC Dordrecht te sterk voor FC Eindhoven

DORDRECHT-FC Dordrecht is opnieuw ongeslagen weten te blijven op eigen veld. Vrijdagavond klopten de Dordtenaren FC Eindhoven met 4-3. Bij rust kenden de Schapenkoppen reeds een 2-0 voorsprong.
De Krommedijkclub kende een prima begin van de wedstrijd want in de tiende minuut was het raak. Robert Mutzers tekende voor de 1-0 openingstreffer. Vijf minuten voor de theepauze scoorde Andreais Calcan de tweede Dordtse treffer, maar arbiter Mulders had blijkbaar bij een Brabantse overtreding de voordeelregel over he hoofd gezien en zette een streep door de treffer.Vervolgens gaf de arbiter van dienst wel een strafschop aan FC Dordrecht. Denis Mahmudov bleef koel, trof doel en daar was dan toch de 2-0 voor FC Dordrecht.
Het tweede bedrijf was amper zeven minuten onderweg of Jafar Arias tikte de 3-0 binnen. Gewonnen koers dacht met aan de Krommedijk, maar FC Eindhoven kwam door een benutte strafschop van Mart Lieder terug tot 3-1.Daarna was het de beurt aan FC Dordrecht voor een doelpunt dat op conto kwam van Robert Mutzers en was de marge weer drie treffers.Opnieuw dacht de Dordtse aanhang dat de buit binnen was, maar de Brabanders kwamen via Dennis van Varenbergh en Herve Matthys met 4-3 nog angstig dicht in de buurt van de Schapenkoppen. De aanvalsdriften van de Eindhovenaren in de extra tijd leverden geen gevaar meer op en zo won FC Dordrecht met 4-3.De ongeslkagen status in eigen huis bleef overeind en steeg de ploeg naar de achtste positie van de Jupiler League.

Geef een reactie