ZWIJNDRECHT – De Zwijndrechtse gymnastiekvereniging O & O gaat het nieuwe seizoen van start met een open  huis. De hele maand september zijn, met uitzondering van de selectie-uren, alle lessen vrij toegankelijk en kan er gratis en zonder verplichting aan deze lessen worden deelgenomen.

Het is het O & O-bestuur opnieuw gelukt voor haar duizend leden een interessant lesrooster samen te stellen. Veel aandacht is ook dit jaar geschonken aan het bewegen voor volwassenen. Dat komt onder meer terug in aanbod voor de dames. Zo’n  tien verschillende, vooral merendeel dansante, bewegingsvormen zijn in het rooster opgenomen, zoals bodygym, powersteps, jazzdance, recreatiegym, aerobics/BBB, conditietraining, 55+ aerobics, bodyfit en recreatief toestelturnen. Dames die meerdere keren in de week willen sporten kunnen ook dit seizoen gebruik maken van de zogenaamde flexcard. Ook het ‘Samen actief sporten voor de 55+ dames/heren’ is wegens toenemende belangstelling weer opgenomen in het programma. Bij de jeugd is er naast het traditionele gymnastiek/turnen voor jongens en meisjes ruimte gemaakt voor gym extra, acrogym, freerunning, springen, ouder/kindgym,  kleutergym, kinderdans, streetjazz, streetdance en ritmische gym.

Nadere informatie over het lesrooster en contributie bij Nel Kortman, tel. 6194230, via info@o-en-o-zwijndrecht.nl of op de website www.o-en-o-zwijndrecht.nl.