Sport

reageer als eerstma 11 sep 2017

Kickboksgala voor Pink Ribbon

DORDRECHT – Sportschool Diamond Gym Aanstaande organiseert zaterdag 16 september een benefiet-kickboksgala  in de Reeweghal in Dordrecht. De opbrengst van het evenement wordt gedoneerd aan Pink Ribbon ten behoeve van borstkankeronderzoek. Het gala is het laatste van een reeks bijzondere evenementen dit jaar ter ere van het 25-jarig bestaan van Diamond Gym.

Het evenement start om 16.00 uur met een voorprogramma. Vechters vanuit heel Nederland en België hebben zich opgegeven om voor het goede doel de ring te betreden. Het voorprogramma bestaat uit zo’n vijftien partijen jeugd, nieuwelingen en C-partijen. Vanuit Diamond Gym zullen Bob Kiele, Cengiz Kirat, Tycho van der Meulen, Darryl Martina, Hycham El-Bachiri, Caitlyn Mol en Emine Dogan meedoen.

Alleen dames

Het hoofdprogramma bestaat compleet uit dames-partijen. Het unieke hieraan is dat veel dames nog nooit de ring hebben betreden. Ook de eigenaresse van Diamond Gym, Miranda van Steen, zal voor eenmaal de ring betreden, na ruim 25 jaar de sport aan de buitenkant van de touwen te hebben aanschouwd. De overige dames die vanuit Diamond Gym deelnemen zijn Marianne van der Meulen, Assia de Groot, Lotte de Jager en Dyandra Hooi.

Kaarten

Aanvang: 16.00 uur (zaal open: 14.00 uur). De entree voor het evenement is 25 euro voor personen vanaf 13 jaar. Voor kinderen tot en met 12 jaar is de entree 10 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa of in de voorverkoop via de website van Diamond Gym: www.diamondgym.nl/bond/ticketverkoop/index.php/evenementen.

Geef een reactie