DORRDRECHT-FC Dordrecht zorgde voor een grote verrassing door Jong Ajax te kloppen. Zaterdagavond aan de Krommedijk zegevierde de Dordtse hekkensluiter van de Keuken Kampioen Divisie met 3-1.

Al vroeg in de wedstrijd gaf Jari Schuurman de Amsterdamse defensie met de 1-0 het nakijken. De hardwerkende Dordtenaren bleven ondanks het offensief van het beloftenteam uit Mokumen overeind en wisten zelfs op 2-0 te komen. Man van deze treffen was Kevin Jansen, .

Het was voor de Dordtse gastheren even slikken nadat de laatste actie van de eerste helft door Ajacied Brian Brobbey doeltreffend met de aansluitingstreffer werd afgerond.

Na de theepauze bleven de Amsterdammers zoeken naar de gelijkmaker. Die kwam er echter niet, Wel was er opnieuw vreugde bij FC Dordrecht nadat Gianni Dos Santos de felicitaties voor de 3-1 in ontvangst mocht nemen.

Zo proefde FC Dordrecht het zoet der overwinning weer eens na een prima wedstrijd met inzet en strijd. De formatie van invaller hoofdtrainer Ben Kinds blijft nog wel de laagst geklasseerde formatie  van de eerste divisie,