DORDRECHT – Voor de ijshockeyers van Dordrecht Lions staat zaterdag een thuiswedstrijd op het programma. Tegenstander is de kampioen van vorig seizoen en nu nummer drie in de stand, GIJS Groningen. (Foto: Rene Kamps)

Na een teleurstellend (vorig) weekend met nederlagen tegen Leeuwarden en Heerenveen hebben de Dordrecht Lions zich afgelopen zondag prima hersteld door tegen nummer 3 op de ranglijst, Tilburg Trappers, in Tilburg een ruime 7-1 overwinning in de wacht te slepen.

Hierdoor staan de Dordrecht Lions nog steeds bovenaan in de Eerste Divisie, al staat Heerenveen er beter voor met slechts twee punten achterstand en nog een wedstrijd tegoed. Een wedstrijd die de Friezen natuurlijk nog wel eerst moeten winnen om de koppositie van de Dordtenaren over te nemen.

Uiteraard willen de Dordtenaren ook tegen Groningen de punten thuis houden, want dat zou betekenen dat ze na alle ploegen te hebben gehad, nog steeds bovenin meedraaien. Het moet dan ook raar lopen als ze in maart de play-offs niet zouden halen.

De wedstrijd in ijshal van de Sportboulevard vangt om 20.15 uur aan en de entree bedraagt 5 euro, voor kinderen tot 12 jaar 3 euro. Voor meer informatie: www.dordrechtlions.nl.