DORDRECHT-Op speeldag negen van de Keuken Kampioen Divisie liep FC Dordrecht tegen een grote oorwassing op.In en tegen Volendam waren de gastheren uit het palingdorp met 7-1 te sterk voor de Dordtse Schapenkoppen.
Al na acht minuten spelen keken de Krommedijkbewoners in het Kras Stadion tegen een 2-0 achterstand aan door treffers van Antonucci en John Murkin. Ondanks deze achterstand gaf de Krommedijkploeg de moed niet op en kreeg vervolgens enkele doelkansen die niet doeltreffend werden afgemaakt.
Teleurstellend voor FC Dordrecht was het dat het Andere Oranje wel scoorde en het Italiaanse talent Samuele Mulattieri met twee treffers de ruststand op 4-0 wist te zetten.
Kort na de start van het tweede bedrijf mocht Dos Santos enig licht in de duisternis brengen met de 4-1.Verder dan dit ene wapenfeit zouden de volgelingen van trainer Harry van den Ham niet komen. Tien minuten voor het eindsignaal van arbiter Bax lukte het John Murki met zijn tweede goal van de avond om het quintet Volendamse doelpunten compleet te maken.
Nog was de Noord Hollandse doelpuntenhonger niet gestild en konden Martijn Kaars en Dean James hun handtekening zetten onder de 6-1 en 7-1. Verdere tegengoals bleveb de Dordtenaren bespaard maar met de 7-1 nederlaag kenden de Dordtenaren een slechte generale repetitie voor het bekerduel van komende dinsdag, Dan is eredivisionist FC Utrecht de tegenstander aan de Krommedijk van de Dordtse hekkensluiter van e Keuken Kampioen Divisie.