Sport

reageer als eerstza 4 nov 2017

Nederlaag Oranje Wit bij hekkensluiter

DORDRECHT- Oranje Wit kreeg zaterdagmiddag in de eerste klasse B op bezoek bij hekkensluiter Bruse Boys een lelijke tegenvaller te verwerken. De ploeg van trainer Pippy Pruymboom liep tegen een 2-1 nederlaag aan. Tevin Biekman zorgde in Bruinisse voor de 0-1, maar een benutte penalty van Yarick Drost bracht de rode lantaarndrager nog voor de rustpauze op 1-1.
In deel twee leek de 1-1 ook de eindstand te gaan worden. Echter ver in de extra tijd was het Wesley den Hollander die de Oranje Wit defensie met de beslissende 2-1 wist te kloppen.Zo stonden de Dordtenaren bij het scheiden van de markt alsnog met lege handen.
Heerjansdam speelde tegen koploper SC Feyenoord.De Molenweiploeg maakte een prima indruk maar zag de Rotterdamse koploper wel een nipte 1-0 overwinning pakken. Door deze winst verzekerde SC Feyenoord zich van de eerste periodetitel.
VVGZ maakte in de slotfase op eigen veld in Zwijndrecht een 0-1 achterstand tegen DCV ongedaan. ‘ Jasper Huisman bezorgde de Vogels met zijn treffer de remise.
Na zeven speelronden staat Heerjansdam zesde, gevolgd door VVGZ als achtste en Oranje Wit als negende.

Geef een reactie