DORDRECHT – De Dordtse para-ijshockeyclub Polar Bears is het seizoen met goed nieuws begonnen. De club heeft namelijk een hoofdsponsor gevonden in de Zwijndrechtse scheepvaartbevrachter GENCO. De introductie van de nieuwe sponsor gebeurde voor de eerste wedstrijd van dit seizoen in de Sportboulevard Dordrecht tegen de Phantoms Deurne (België). Deze wedstrijd werd met 2-1 gewonnen door de gastploeg.

Arie van Gent, eigenaar GENCO BV, heeft zelf ervaren als Olympisch rolstoelbasketballer wat sport betekent voor een minder-valide persoon. En is daarom graag bereid als sponsor van de GENCO Polar Bears deze para-ijshockeyvereniging vooruit te helpen. Het beschikbare sponsorbedrag is besteed aan nieuwe shirts en aan huur van de ijsbaan voor trainingen en wedstrijden.

Snel en stevig

Para-ijshockey (vroeger sledge-ice hockey) is een snelle, stevige sport. Het vergt tact en inzicht en je kunt af en toe een flinke schouderduw van je tegenstander verwachten. Het gaat er soms hard aan toe en tegelijk houdt iedereen rekening met elkaar. Leuk om te doen en aantrekkelijk voor het publiek dus.